iPhone X: Vanzarile SLABE CONFIRMATE si de Partenerii Apple

iPhone X are vanzarile slabe confirmate si de catre partenerii companiei Apple, americanii avand dezvaluite publicului problemele prin care trec.

iPhone X Vanzarile SLABE CONFIRMATE Partenerii Apple 351120

iPhone X are vanzarile slabe confirmate de catre partenerii companiei Apple, acestia avand in momentul de fata stocuri foarte mari de componente pentru telefon, comenzile de asamblare fiind reduse substantial de Apple. In aceasta idee, partenerii celor de la Apple au ramas cu un exces de componente pentru iPhone X pe care americanii nu le vor folosi acum, dar pe care le-ar putea folosi pentru modelele din 2018 ale telefoanelor iPhone.

iPhone X are vanzari mai mici decat isi imagina Apple si decat sunt contractele pentru componente facute cu partenerii sai, acestia ramanand cu stocuri pe care Apple le va folosi, cel mai probabil in modelele de anul acesta, design-ul fiind identic. In aceasta idee, partenerii celor de la Apple vor fi afectati pentru ca in toamna nu vor primi prea multe comenzi noi pentru componente deoarece noile iPhone 2018 vor arata ca iPhone X, asa ca vor fi folosite cele din stocurile actuale.

iPhone X: Vanzarile SLABE CONFIRMATE si de Partenerii Apple

iPhone X are in momentul de fata stocuri de componente de 3 ori mai mari decat cele inregistrate in lunile anterioare pentru telefonul americanilor, deci vanzarile sunt clar afectate, dar si estimarile celor de la Apple au fost prea mari. Aceasta informatie va afecta pretul actiunilor companiei Apple pe pietele globale, analistii asteptandu-se ca vanzarile sa fie mereu mari, fara ca stocuri atat de mari de componente sa se adune in timp.

“Affected by Apple’s overly-optimistic expectations for sales of the iPhone X, inventory of finished chassis, and other parts and components at the iPhone X’s supply chain makers are still hovering at persistent high leveles at the end of June 2018, almost equaling to three times of what they had shipped previously.”

iPhone X a pierdut de vreo 2 luni locul 1 in topul celor mai bine vandute smartphone-uri la nivel global, el fiind intrecut in aprilie de Samsung Galaxy S9, si in mai de iPhone 8, semn clar ca lumea nu-l prea mai vrea. Desigur ca nici zvonurile care sustin ca iPhone X va fi scos din vanzare, iar iPhone X 2018 va fi mai ieftin nu ajuta, asa ca e putin probabil ca vanzarile sa isi revina pana in toamna pentru telefoanele de top ale companiei Apple.