Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, NOUTATI Mari Confirmate

Samsung GALAXY Note 9 are unele noutati importante confirmate oficial chiar de catre presedintele diviziei mobile DJ Koh, el facand dezvaluirea chiar astazi.

Samsung GALAXY Note 9 OFICIAL NOUTATI Confirmate 351102

Samsung GALAXY Note 9 are confirmate unele noutati foarte importante chiar de catre presedintele diviziei mobile din cadrul companiei coreene, Dj Koh, el fiind intr-o vizita de lucru in China, o tara pe care Samsung o cam pierde. In fata intrebarilor presei, seful diviziei mobile din cadrul Samsung a recunoscut faptul ca Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba parte de unele schimbari serioase pentru S Pen, stylusul care va fi integrat in telefon.

Samsung GALAXY Note 9 va avea integrat suport pentru Bluetooth LE, iar asta duce o gama foarte variata de functii care vor fi benefice pentru multi dintre clientii care abia asteapta sa cumpere noul model de telefon. Samsung GALAXY Note 9 are astazi confirmat si de catre presedintele diviziei mobile a Samsung faptul ca noul S Pen urmeaza sa ofere deasemenea functii pentru jocuri, ceva ce in anterioarele modele nu a fost oferit de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, NOUTATI Mari Confirmate

Samsung GALAXY Note 9 va avea foarte multe functii noi integrate in noul S Pen, compania coreeana putand foarte mare accent pe acest accesoriu pentru telefon, iar asta din cauza faptului ca alte noutati majore nu vor exista. Stim ca Samsung GALAXY Note 9 va arata exact precum Samsung GALAXY Note 8, dar si ca separat de camera, procesor, si stylus, cei de la Samsung nu prea au pregatite noutati majore pentru clientii din lumea intreaga in aceasta vara.

Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va fi organizat la New York in data de 9 august, acest lucru fiind confirmat oficial de catre cei din Coreea de Sud chiar acum cateva saptamani. Lansarea Samsung GALAXY Note 9 este zvonita a avea loc in data de 24 august, cu mult inainte ca noile modele ale iPhone 2018 sa fie puse in vanzare de catre compania Apple, iar preturile ar trebui sa inceapa de pe la cam 1000 de euro in Europa.

7 COMENTARII

  1. Razi cu mine Si amuzant si adevarat,eu rup cu 2 in 1
    De multe ori cand vreau sa scot pen din note 7 fe al unora…e intepenit ca nu a fost scos de saptamni

  2. Off, iar samsung o sa ridice in slavi niste functii noi ce nu vor fi folosite nici de 1% din userii saraci ce abia isi traiesc viata din cauza ratei pt noul Note 9 cu S pen vorbitor

  3. Razi cu mine Si amuzant si adevarat,eu rup cu 2 in 1
    De multe ori cand vreau sa scot pen din note 7 fe al unora…e intepenit ca nu a fost scos de saptamni

  4. imi place ca apple a pornot nebunia asta cu telefoane tot mai scumpe….o vreme tot in jur de 700 euro erau acum de cand a aparut iphone x cu 1100 euro a inceput si samsung sa bage preturi tot mai mari…..imediat un telefon va costa cat o masina