App Store UMILESTE Google Play Acolo unde CONTEAZA mai Mult

App Store reuseste in continuare sa fie net superior Google Play-ului, compania Apple creand un magazin de aplicatii care deocamdata este mult mai bun.

App Store UMILESTE Google Play CONTEAZA Mult 351218

App Store nu mai este de ceva vreme cel mai mare magazin de aplicatii pentru telefoane si tablete, dar nici nu mai genereaza descarcarile cele mai multe pentru companiile Apple si Google. In ciuda acestor lucruri, App Store ramane in continuare magazinul de aplicatii care genereaza cei mai multi bani pentru dezvoltatorii de aplicatii care creeaza titluri pentru el.

App Store inca umileste Google Play in ceea ce priveste incasarile, in primele 6 luni ale anului 2018 magazinul celor de la Apple generand incasari duble fata de cel al Google. Mai exact, App Store a generat incasati de 22.6 miliarde de dolari in primul semestru din 2018, in timp ce Google Play a generat incasari de 11.8 miliarde de dolari, adica aproape jumatate.

App Store UMILESTE Google Play Acolo unde CONTEAZA mai Mult

App Store UMILESTE Google Play CONTEAZA Mult 351218 1

App Store  a inregistrat o crestere de 5 miliarde de dolari in ceea ce priveste incasarile, fata de S1 2017, sau aproximativ 27% din ceea ce a generat pentru Apple atunci. In cazul Google Play cresterea este de doar 2.7 miliarde de dolari fata de S1 2017, adica mai putin de o treime din ceea ce genera atunci magazinul companiei Google, diferenta fiind uriasa.

App Store si-a crescut si diferenta in incasari fata de Google Play, iar asta deoarece in S1 2017 ea era de 7.3 miliarde de dolari, iar acum a crescut la 11 miliarde de dolari, deci cu mai bine de 50%. Desi cei de la Google au cea mai mare platforma mobila, cel mai mare magazin de aplicatii, si genereaza cele mai multe descarcari, in materie de incasari sunt foarte departe de Apple.