Google Chrome: Doua Schimbari SURPRIZA pentru Aplicatie

Google Chrome are parte de doua schimbari surpriza pregatite de catre compania Google, ele aducand o functionalitate pe care multa lume o asteapta de ceva timp.

Google Chrome Schimbari SURPRIZA Aplicatie 351222

Google Chrome are descoperite doua schimbari surpriza pentru aplicatia disponibila pentru telefoanele si tabletele Android, compania Google oferindu-le in sfarsit utilizatorilor ceea ce asteptau de foarte mult timp. Mai exact, in momentul de fata versiunea beta a Google Chrome pentru Android are implementata o interfata schimbata pentru descarcarea de fisiere de pe internet, dar si optiunea de a alege locatia in care pot fi salvate acestea in terminalele mobile.

Google Chrome are in imaginea de mai jos prezentate schimbarile care au fost descoperite pana acum, ele venind ca o surpriza foarte interesanta, deoarece pana acum schimbarea locatiei de descarcare era oferita doar pe calculatoare. Avand in vedere ca Android permite accesarea fisierelor disponibile in terminalele mobile folosind aplicatii dedicate, ceea ce ofera Google Chrome este foarte normal, si permite o mult mai simpla administrare a fiserelor descarcate de pe internet.

Google Chrome: Doua Schimbari SURPRIZA pentru Aplicatie

Google Chrome Schimbari SURPRIZA Aplicatie 351222 1

Google Chrome are aceasta functie in proces de testare in momentul de fata, ea permitand deasemenea schimbarea denumirii fisierului pe care il descarcam de pe internet, astfel ca el poate fi salvat cu orice denumire dorim. Practic, in momentul in care descarcam ceva de pe internet folosind Google Chrome, avem posibilitatea de a salva acel fisier in orice locatie dorim, si sa ii dam orice denumire dorim, astfel incat sa il gasim mult mai usor atunci cand dorim sa il accesam cu o aplicatie.

Google Chrome nu permite deocamdata folosirea optiunii de alegere a locatiei in care poate fi salvat un fisier, iar asta deoarece sistemul este deocamdata disponibil doar in versiune beta pentru utilizatorii Canary. Avand in vedere ca Google doar testeaza deocamdata aceasta noua functionalitate pentru Google Chrome, e greu de spus cand urmeaza sa fie lansata pentru toata lumea, asa ca va trebui sa avem rabdare, iar in iPhone am putea vedea doar optiunea de redenumire a fiserelor.