iOS 12 beta 4 vs IOS 11.4.1 – Comparatia Performantelor

iOS 12 beta 4 si iOS 11.4.1 apar intr-o prima comparatie a performantelor care ne arata telefoanele cat de bine functioneaza actualizarea pe telefoanele iPhone.

iOS 12 beta 4 IOS 11.4.1 Comparatia Performante 351341

iOS 12 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple cu promisiunea ca va avea performante mult, mult mai bune multumita unor schimbari interne facute de catre companie. Vorbim despre reduceri cu pana la jumatate a timpilor necesari pentru accesarea aplicatiilor, sau cu reducerea cu 50% a timpului necesar pentru afisarea tastaturii pentru scriere.

Ei bine in clipurile video de mai jos puteti vedea cum s-au schimbat performantele in iOS 12 beta 4 in comparatie cu iOS 11.4.1 pe cateva modele de telefoane iPhone, iar imbunatatiri exista. Cei de la Apple au prezentat schimbarile procentuale, iar acolo diferentele par uriase, insa in utilizarea zilnica observam ca diferentele intre timpii de deschidere ai aplicatiilor sunt mult mai mici.

iOS 12 beta 4 vs IOS 11.4.1 – Comparatia Performantelor

iPhone 5S, de exemplu, este usor mai rapid in iOS 12 beta 4 fata de iOS 11.4.1, insa diferentele nu sunt “de la cer la pamant”, deci nu trebuie sa va asteptati la ceva mai substantial decat placebo. In cazul iPhone 6S vedem ca pornirea se face mai greu, iar in cazul aplicatiilor lucrurile sunt usor difernte, insa diferente colosale fata de iOS 11.4.1 nu exista, cel putin deocamdata.

Trebuie sa recunosc totusi faptul ca iOS 12 beta 4 pare sa fie ceva mai rapid pe iPhone X in comparatie cu build-ul anterior.

10 COMENTARII

  1. Zaone, cum e in utilizarea de zi cu zi pe X? Respring-uri? Aplicatii care nu-ti merg?
    Ce probleme ai avut pana acum cu beta?
    Eu inca nu am curaj dupa frustarile din anii trecuti cu Beta.

    Mersi!

  2. Merge bine , doar o singura problema o întâmpin eu , și nu de acum, de la început , se blochează amplicatia GOOGLE , dacă dai sa vezi ceva poze cu produsul pe care îl cauți , la revenire se blochează și nu o mai poți folosi , trebuie închisă aplicația de tot ca sa își revină