OnePlus 6: Camera UIMITOARE fata de GALAXY S9 si iPhone X

OnePlus 6 are o camera uimitoare in comparatie cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X, compania chinezeasca oferind performante de top pentru telefon.

OnePlus 6 Camera UIMITOARE GALAXY S9 iPhone X 351336

OnePlus 6 a fost lansat in luna iunie de catre compania OnePlus, telefonul aducand performante de top la un pret cu mult sub cele ale telefoanelor premium concurente, iar asta a uimit, ca de obicei, intreaga lume. OnePlus 6 are componente de ultima generatie, desi costa cu aproximativ 400 dolari mai putin decat iPhone X, iar conform expertilor de la DxOMark, are o camera cam la fel de buna precum cea pe care a integrat-o Apple in telefonul sau.

OnePlus 6 a obtinut 96 de puncte in testul DxOMark cu doar un punct mai putin decat ceea ce a obtinut iPhone X in acelasi test al expertilor, si cu doar 3 puncte mai putin decat Samsung Galaxy S9, care este deasemenea mai scump. Cum a reusit OnePlus sa integreze o camera atat de buna in OnePlus 6 la un pret atat de mic e greu de explicat, insa este clar ca iPhone X si Samsung Galaxy S9 au preturi mult prea mari pentru ceea ce ofera.

OnePlus 6: Camera UIMITOARE fata de GALAXY S9 si iPhone X

OnePlus 6 Camera UIMITOARE GALAXY S9 iPhone X 351336 1

OnePlus 6 are o camera duala formata dintr-un sezor principal de 20 de megapixeli, cu deschidere f/1.7, si un al doilea senzor de 16 megapixeli, ambii putand inregistra poze de calitate foarte buna. Pozele sunt punctul forte al OnePlus 6, iar asta deoarece in cazul inregistrarii de clipuri video nota obtinuta de catre camera este cu mult sub ceea ce s-a inregistrat pentru poze, insa asta conteaza mai putin pentru cei care-l vor cumpara la un pret bun.

OnePlus 6 Camera UIMITOARE GALAXY S9 iPhone X 351336 2

OnePlus 6 este un telefon gandit pentru a oferi performante ridicate, si o camera foarte buna la un pret de vanzare cu mult mai mic decat cele ale Samsung Galaxy S9 si iPhone X, compania chinezeasca indeplinindu-si obiectivul. Da, OnePlus 6 nu are parte de cel mai bun suport in garantie, nu are o experienta grozava in Android, utilizatorii sunt spionati, telefoanele nu rezista excelent in timp, dar macar sunt mult mai ieftine decat cele ale concurentei.