iOS 12 Beta 4 aduce Probleme MARI pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, o serie de probleme serioase fiind deasemenea confirmate.

iOS 12 Beta 4 Probleme MARI iPhone iPad 351314

iOS 12 beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, cei din Cupertino confirmand, din pacate, si faptul ca actualizarea vine cu o serie de probleme serioase. Apple a publicat o lista cu schimbarile pe care le-a facut in iOS 12 beta 4 pentru iPhone si iPad, iar printre ele se numara si problemele pe care utilizatorii le vor intampina.

Printre defectele cele mai serioase existente in iOS 12 beta 4, compania Apple listeaza faptul ca aplicatiile din App Store ar putea refuza sa se descarce la prima incercare. Mai mult decat atat, cei de la Apple spun ca in iOS 12 beta 4 e foarte posibil ca semnalul GSM sa fie afisat in mod eronat pe telefoanele iPhone X, ceva ce sigur va supara multa lume.

iOS 12 Beta 4 aduce Probleme MARI pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 4 nu sincronizeaza intre iDevice-uri nici datele inregistrate pentru functia Screen Time, in aceasta situatie o repornire a dispozitivelor fiind necesara pentru a readuce lucrurile la normal. In iOS 12 beta 4 CarPlay va avea probleme si cu Siri Shortcuts, asistentul personal avand probleme in a rula scurtaturile pentru o varietate de functii.

La acestea trebuie adaugate si probleme cu apelarea Wi-Fi, cele cu Personal HotSpot, si desigur altele minore care au un impact mult mai mic asupra utilizatorilor ce folosesc iOS 12 beta 4. In momentul de fata iOS 12 beta 4 este oferit in versiunea pentru dezvoltatori de catre compania Apple, o versiune public beta urmand a fi lansata probabil azi de americani.

7 COMENTARII

  1. Mie la iphone 7 plus iconita de gps imi apare sus pe ecran doar cand utilizez aplicatii care necesita gps. De asemena pe youtube cand dau push sa se actualizeze continutul imi vibreaza o secunda telefonul. Asa este si la voi?