Samsung GALAXY Note 9: Design-ul FINAL al RIVALULUI iPhone X Plus

Samsung GALAXY Note 9 are astazi prezentat design-ul final de catre un nou concept care incearca sa ne arate ce va oferi Samsung in lupta cu iPhone X Plus.

Samsung GALAXY Note 9 Design FINAL RIVAL iPhone X Plus

Samsung GALAXY Note 9 are prezentat astazi intr-un nou concept design-ul final al telefonului care va concura cu iPhone X Plus in toamna acestui an pe pietele globale, compania Samsung tinand neschimbat design-ul Samsung GALAXY Note 8. Stim asta atat din diversele zvonuri aparute in ultimele saptamani pe piata, dar si din imaginile de presa pentru Samsung GALAXY Note 9, insa nu trebuie sa uitam nici de faptul ca presedintele diviziei mobile a Samsung a fost pozat cu unul in mana.

Samsung GALAXY Note 9 va avea o singura schimbare notabila de design in comparatie cu Samsung GALAXY Note 8, aceasta avand legatura cu camera principala a telefonului, dar si cu cititorul de amprente. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba cititorul de amprente pozitionat sub camera duala principala, amplasata orizontal in carcasa, o schimbare foarte interesanta oferita de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 9: Design-ul FINAL al RIVALULUI iPhone X Plus

Samsung GALAXY Note 9 va concura cu iPhone X Plus pe piata in urmatoarele luni, insa va avea un avea un ecran cu diagonala cu 0.2 inch mai mica decat cea a telefonului pregatit de catre compania Apple. Samsung GALAXY Note 9 este telefonul premium cu care Samsung va “ataca” sfarsitul de an si cu care va spera sa recupereze o parte dintre vanzarile slabe ale Samsung GALAXY S9, insa ramane de vazut cat succes ar putea avea fara schimbari majore.

Samsung GALAXY Note 9 este pregatit pentru prezentare in data de 9 august, o conferinta fiind programata pentru a avea loc la New York, iar acolo presedintele diviziei mobile va prezenta intr-o engleza chinuita unele noutati. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare incepand cu data de 24 august, iar pretul ar trebui sa fie de minim 1000 de euro, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand il vom putea cumpara.

10 COMENTARII

  1. cu siguranta e mai gros bretonul dar samsung ar fi putut subtia marginile fara probleme. probabil vor sa lase toata crema pt s10.