Google: Noi Schimbari IMPORTANTE pentru Search

Google a pregatit noi schimbari importante pentru motorul de cautare Google Search, ele fiind in momentul de fata testate cu utilizatori din lumea intreaga.

Google Noi Schimbari IMPORTANTE Search

Google pregateste noi schimbari importante pentru motorul de cautare cunoscut cu denumirea Google Search, compania americana concentrandu-si schimbarile pe interfata une putem vizualiza poze in baza unor cautari. Google schimba in mod constant serviciile pe care le ofera in lumea intreaga, iar ceea ce vedeti in imaginea de mai jos pentru Google Search este testat cu o parte dintre utilizatorii care folosesc motorul de cautare in mod regulat.

Google a schimbat modul de afisare al imaginilor pentru motorul sau de cautare, astfel ca acum cand selectam o imagine, nu mai avem afisate alternativele in chenare mici, greu de vazut, ci intr-o interfata cu care putem interactiona mai usor. Mai mult decat atat, Google a decis sa nu mai ascunda restul rezultatelor pentru imagini cu spatiu negru, ci a ales sa afiseze rezultatele langa imaginea principala pentru a ne oferi mai multe optiuni din care sa alegem ce dorim.

Google: Noi Schimbari IMPORTANTE pentru Search

Google Noi Schimbari IMPORTANTE Search 1

Google a implementat deasemenea si o modificare pentru modul in care sunt afisate sugestiile de expresii alternative pe care le putem folosi pentru a gasi mai usor ceea ce cauta, insa aceasta este mai putin importanta. Google a facut aceasta schimbare de design pentru imagini si aduce design-ul material inclusiv in aceasta interfata pentru a oferi mai multa coeziune intre serviciile care sunt disponibile pentru utilizatorii sai pe diversele platforme oferite la nivel global.

Google a inceput sa testeze de putin timp aceste schimbari pentru utilizatorii platformei sale, insa destul de multa lume a inceput sa vada acest design alternativ in mod intermitent cu cel oferit in mod public. Google testeaza aceasta schimbare cu multa lume inainte de a decide daca ea merita, sau nu, sa fie oferita in mod public, asa ca ne putem astepta ca ea sa fie oferita in versiune finala abia peste cateva luni de zile, in cel mai bun caz.