iPhone X: Asa Arata Numeroasele CLONE Android de pe Piata

iPhone X a fost copiat in atat de multe clone Android incat devine greu de recunoscut in duzina de smartphone-uri produse de companii asiatice.

iPhone X Numeroasele CLONE Android Piata

iPhone X a dat startul unei adevarate frenezii in randul producatorilor de telefoane Android, acestia copiind in fel si chip atat decupajul ecranului noului telefon Apple, cat si camera duala integrata vertical in carcasa. Chinezii s-au gandit ca design-ul diferit al iPhone X este atat de grozav incat va genera vanzari foarte mari, asa ca l-au copiat fara a se gandi in prealabil daca fanii vor fi interesati sa cumpere telefoane care au ecranele taiate.

iPhone X Numeroasele CLONE Android Piata 1

iPhone X devine si foarte greu de recunoscut intr-o multitudine de clone bazate pe sistem de operare Android, iar daca va uitati cu atentie la imaginile din acest articol veti intelege cam cat de mare este problema. Practic, daca arunci iPhone X intr-o duzina de telefoane Android, inclusiv de la Huawei, LG, OnePlus, sau alti producatori, risti sa nu ami poti recunoaste ceea ce a facut compania Apple, daca n-am mai vazut in prealabil acest model pe undeva.

iPhone X Numeroasele CLONE Android Piata 3

iPhone X: Asa Arata Numeroasele CLONE Android de pe Piata

iPhone X devine si mai greu de recunoscut atunci cand telefoanele sunt intoarse cu ecranele in jos, iar asta deoarece daca decupajul nu e copiat exact, camera duala este copiata ceva mai bune de catre multe companii. Scopul lor a fost de a reproduce intr-o masura cat se poate de buna ceea ce a realizat Apple pentru iPhone X, astfel incat consumatorii care nu au bani de telefonul Apple, sa aleaga alternativele mai ieftine, de la ei.

iPhone X Numeroasele CLONE Android Piata 2

iPhone X a fost sursa de inspiratie, a se intelege material de copiat, inclusiv pentru producatori, “cu pretentii”, care sustin ca “inoveaza”, iar printre ei putem aduce in discutie Huawei, sau chiar cei de la LG. Cand vezi ca nici la companii de genul acesta nu poti spera sa vezi inovatie, devine destul de clar faptul ca asiaticii se obisnuiesc sa copieze de la Apple pentru a avea ce vine, Samsung facand nota discordanta in ceea ce priveste decupajul.