iPhone 9 si iPhone 11: Vanzari foarte MARI Asteptate de la Telefoane

iPhone 9 si iPhone 11 vor fi lansate de catre compania Apple cu asteptari foarte mari privind vanzarile, partenerii americanilor crezand ca vor avea incasari mari.

iPhone 9 iPhone 11 Vanzari MARI Asteptate Telefoane

iPhone 9 si iPhone 11 vor fi lansate in toamna anului 2018 de catre compania Apple, iar partenerii celor din Cupertino au asteptari foarte mari in ceea ce priveste vanzarile pe care urmeaza sa le genereze cele doua telefoane. TSMC este compania care produce toate procesoarele telefoanelor iPhone lansate in ultimii 2 ani, iar pentru 2018 ea se asteapta ca iPhone 9 si iPhone 11 sa-i compenseze pierderile mici generate de vanzarile slabe ale iPhone 8 si iPhone X.

iPhone 9 si iPhone 11 vor avea un nou chip A12 integrat de catre compania Apple, iar acesta va fi produs in totalitate de catre TSMC chiar de luna aceasta, taiwanezii sustinand ca productia va compensa un T2 2018 mai slab in incasari. TSMC nu-si va atinge obiectivul de incasari stabilit in T1 2018, cesta fiind cu aproximativ 200 de milioane de dolari mai mic din cauza vanzarilor mai slabe ale telefoanelor companiei Apple pana acum.

iPhone 9 si iPhone 11: Vanzari foarte MARI Asteptate de la Telefoane

iPhone 9 si iPhone 11 vor fi totusi produse in cantitati mai mari decat seriile iPhone 8 si iPhone X, iar cei de la TSMC se asteapta ca in toamna sa primeasca de la Apple comenzi care sa compenseze pierderile de acum. Apple va comanda zeci de milioane de procesoare pentru iPhone 9 si iPhone 11 in aceasta toamna, iar cei de la TSMC le vor produce pe toate si vor incasa sute de milioane bune de dolari de la cei din Cupertino in urmatoarele luni, pana in 2019.

“Executives told investors Thursday they expected demand for premium devices — such as the iPhone — to help offset crypto-sector lassitude in the second half. There is upside to Apple orders but they will mainly contribute to sales in the fourth quarter.”

iPhone 9 si iPhone 11 vor fi anuntate in septembrie, dar pana atunci Apple vrea sa isi faca stocuri substantiale pentru noile modele de telefoane astfel incat sa poata acoperi cererea de pe piata mai bine decat in cursul toamnei anului trecut. TSMC reuseste sa ramana partenerul principal al Apple pentru fabricarea procesoarelor iPhone 9 si iPhone 11, desi cei de la Samsung au incercat sa castige comenzi de la americani, dar n-au prea avut succes.

12 COMENTARII

  1. Acum ma astept peste cateva zile sa inceapa Viorel sa foloseasca cuvantul catastrofal in sensuri dubioase, ca deh , avem papagali….. sau cine stie, acum ca am scris asta, din orgoliu si manipularea asupra creierului lui ce o am, nu o sa mai foloseasca acest cuvant

  2. Vor vinde noile iphone in prima saptamana cat a vandut samsung S9 si S9+ in toata perioada de la aparitie pana in Septembrie 2018
    Cred ca putem adauga si vanzarile Note 9 pe 2018 ca si asa vor fi catastrofale

  3. Acum ma astept peste cateva zile sa inceapa Viorel sa foloseasca cuvantul catastrofal in sensuri dubioase, ca deh , avem papagali….. sau cine stie, acum ca am scris asta, din orgoliu si manipularea asupra creierului lui ce o am, nu o sa mai foloseasca acest cuvant

  4. logic ca vinde dublu…dar totusi nu triplu la cate petarde are…serios..cred ca au 20 modele ce le vinde pe an…jumate din ele la 1 leu

  5. Vor fii vanzari mai mici .Fan boy-ii au cumparat X-ul. Nu vor mai scoate banu’ pentru alt model,iar ceilalti care nu vor sa dea 1000€ raman cu iP7/iP8.