WhatsApp: IMPORTANTA Functie Noua pentru iPhone si Android

WhatsApp are o noua functie, foarte importanta, pentru iPhone si Android, compania americna implementand-o in secret, insa iata cu ce te ajuta ea.

WhatsApp IMPORTANTA Functie iPhone Android

WhatsApp a lansat noaptea trecuta o noua functie pe care a testat-o foarte putin inainte de a o oferi in mod public pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar despre ea v-am vorbit chiar saptamana trecuta, cand a si fost descoperita. Compania WhatsApp a lansat aceasta noua functie doar pe telefoanele Android care folosesc aplicatia in versiune beta in momentul de fata, aici fiind mai usor de implementat decat in cazul telefoanelor iPhone, insa desigur ca ea va ajunge inclusiv pe platforma iOS a celor din Cupertino.

WhatsApp a integrat in aplicatia pentru Android o noua functie care are menirea de a proteja utilizatorii de website-urile malitioase, ea preincarcand paginile partajate prin platforma pentru a vedea daca pot contine virusi, sau nu. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noua functie integrata in WhatsApp de catre compania americana in aplicatia sa, un mesaj de alerta spunandu-ne daca un anumit website este suspicios, sau nu a fost marcat in acest mod vreodata.

WhatsApp: IMPORTANTA Functie Noua pentru iPhone si Android

WhatsApp IMPORTANTA Functie iPhone Android 1

WhatsApp a implementat functia doar pentru a ne spune daca un website este suspiciose, si ne-ar putea face rau, insa daca nu vedem vreo alerta pentru un anumit website, asta nu inseamna ca el este 100% sigur. WhatsApp nu a integrat functia cu o verificarea prealabila a tuturor website-urilor de pe internet, iar ea nu trebuie privita ca o metoda sigura de a sti daca orice fel de website este sigur pentru accesare, sau ar trebui evitat de catre utilizatori.

WhatsApp IMPORTANTA Functie iPhone Android 2

WhatsApp verifica link-urile website-urilor in mod local, direct in aplicatie, deci exista o baza de date in fiecare telefon care contine website-urile suspicioase descoperite de catre compania americana pana in prezent. Functia lansata de catre WhatsApp este una foarte buna, va ajuta cu siguranta foarte multa lume sa evite website-urile suspicioase, insa deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata in mod public pentru toti utilizatorii aplicatiei.