Samsung va mai COPIA un Produs Nou al Apple

Samsung a decis sa mai copieze un nou produs al companiei Apple, coreenii avand planuri foarte mari pentru clientii care le cumpara produsele in lumea intreaga.

Samsung COPIA Produs Nou Apple

Samsung stie o idee buna cand o vede, asa ca dupa ce Apple a anuntat lansarea unui produs foarte interesant, care totusi inca nu a ajuns pe piata, coreenii s-au gandit sa le-o ia cu mult inainte si sa lanseze ei ceva similar. Mai exact, in toamna anului trecut compania Apple a anuntat lansarea AirPower, un incarcator wireless care poate incarca simultan iPhone, Apple Watch si AirPods, iar Samsung vrea sa lanseze ceva similar impreuna cu Samsung Galaxy Note 9.

Samsung a ales denumirea Wireless Charger Duo pentru acest nou produs, el fiind un incarcator wireless care va fi calabil sa incarce simultan Samsung Galaxy Note 9, dar si Samsung Galaxy Watch. Mai jos aveti imaginea cutiei pe care Samsung o va folosi pentru acest Wireless Charger Duo in momentul in care il va pune in vanzare, ea confirmand nu doar existenta acestui produs, ci si a faptului ca un nou smartwatch va fi alnsat de catre coreeni.

Samsung va mai COPIA un Produs Nou al Apple

Samsung COPIA Produs Nou Apple 1

Samsung nu ofera incarcare wireless pentru Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Watch si vreo pereche de casti wireless, deci nu copiaza in totalitate AirPower, insa produsul sau nu va avea nici un pret urias de vanzare, el urmand a costa 72 de dolari.Samsung va oferi o alternativa pentru alte incarcatoare chinezesti proaste care permit incarcarea iPhone si Apple Watch in acelasi timp, insa e interesant ca s-a gandit abia acum sa lanseze un asemenea produs pe piata.

Samsung s-a inspirat in trecut si de la alte produse pe care compania Apple le-a lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca nu e surprinzator sa vedem ca o face in continuare, desi AirPower inca nu a fost lansat pe piata. Samsung ar trebui sa anunte acest produs chiar impreuna cu Samsung Galaxy Note 9, atunci putand aduce pe piata si noul Galaxy Watch, altfel existenta acestui nou incarcator wireless nu ar mai avea vreo logica.

38 COMENTARII

  1. poate este exagerat…dar in tot acest timp, de cand s-a venit cu incarcarea prin inductie, sa nu vii cu o aceasta idee in atatia ani,iar acum imediat sa faci si tu dupa Apple (si nu vorbesc doar despre posibilitatea de a incarca 3 produse in acelasi timp ci si manangmentul si prioritatile de rigoare) este clara treaba

  2. poate este exagerat…dar in tot acest timp, de cand s-a venit cu incarcarea prin inductie, sa nu vii cu o aceasta idee in atatia ani,iar acum imediat sa faci si tu dupa Apple (si nu vorbesc doar despre posibilitatea de a incarca 3 produse in acelasi timp ci si manangmentul si prioritatile de rigoare) este clara treaba

  3. Scenarista asta cu copiatul este boală lungă la fanii Apple. Nu cred că este vreo publicație serioasă care să își păteze imaginea cu un articol în care să scrie că Samsung va copia ceva ce nu există.

  4. Daaa, ei au mereu impresia ca Apple eete centrul universului si toti copiaza de la ei, în condițiile in care Apple asta face dintotdeauna

  5. Srb e un copil care are un iPhone 5 in buzunar si care in momentul de fata ridiculizeaza toate celelalte copanii pe cand pe cei de la Apple ii ridica in slavi postare de postare.

    Pustiul mai sus a incercat sa-mi dea un raspuns, n-am inteles nimic si tot ce a avut de zis a fost ca eu “neg” ca Apple nu stiu ce.

    Asta in conditiile in care ii spuneam ca toata treaba cu pad-uri de wireless charging care pot incarca 2 sau mai multe dispozitive simultan nu sunt o raritate. Astea existau inca de prin 2013. Daca mergeai in Shenzen, China prin market-ul lor renumit de electronice pe vremea aia, fiecare magazin/butic de telefoane aveau unul sau doua modele vizibile.

    Daca le cumparai, veneau la pachet cu capace de spate cu capabilitati wireless charging pentru galaxy S2/S3 sau Note 2/3.

    Doar ca Srb asta e ca romanul ala care spune “to stii ke a fakut apple? a inventat recunoasterea faciala, s9 a copiat apple, stiu io, amprenta pute, jack-ul e de domeniul trecutului” si alte porcarii de genul.

    Un meltean convins si un sarac pe veci.

  6. tu ziceai ca nu intri pe acest blog..si ca doar raspunzi la comentariile catre tine…dar reply tau nu a fost catre cineva ce ti-a raspuns tie…deci doar aratam ca minti…si stai pe acest blog mai mult ca altii

  7. Consiliul de administrație al Apple:

    Tim Cuc: Dragii mei colegi bărbați frumoși, e vremea să faceți un produs nou, că ăștia de la Samsung ne-au spart fața cu produsele lor Aveți ceva idei?

    Philip Schiller: Boss, mâncaț’aș eu, ar merge un încărcător wireless, dar brutarii noștri, pe care i-am angajat ca ingineri, nu reușesc să facă un dispozitiv mic, inovator.

    Tim Cuc: Aoleu! Ai dreptate, dragule! Ei bine dragă Jony, ce propui?

    Jony Ive: Ar fi bine să inovam doar zvonul despre încărcător și să îi vedem pe aia de la Samsung ce produc. După aia desfacem produsul lor, îl copiem, dar lumea o să zică că Samsung a copiat de la Apple. Ce spuneți?

    Tim Cuc: excelent frumosule! Băi ia sună-i pe ăia de la PR să îl contacteze pe Srb Srb să ducă intoxicarea mai departe

    Cam așa se fac lucrurile

  8. Da. Si Srb Srb in continuare sta frustrat in banca lui si posteaza comentarii aproape idioate legat de subiectul “Samsung vs Apple”.

    La cate comentarii are pe aici, ma uimeste ca adminii paginii nu-i dau ban. Dar ma rog. E o pagina de “apple products”. Orice “sprijin” oricat de juvenil sau stupid o fi, e bine venit, no? xD

  9. Cand samsung avea wireless charger duo apple se incalta cu fesul. Chiar anul trecut am vandut incarcatorul wireless dual

  10. Daca nu am “copia “ unu de la celalat nu ar isi mare lucru asa o idei de la Apple o ideie de la Samsung etc iese ceva bun pentru noi consumatori dar srb ala e fan zte sau allview nu il inteleg

  11. Nu chiar numai samsung si xiaomi de huawei ce mai zici ca la toate telefoanele lor camerele arata ca la un iphone si notch ul de la toti mai puyin samsung sony si htc
    Ce zici de copierea wireless charging ului, ca samsung face display urile pentru iphone x.
    Apoi phablet urile, ar trebui sa ii multumesti lui samsung pentru ca a venit cu ideea de galaxy note cu 5.3 inch ca apoi apple sa copieze si intr un timp luuuung au ajuns si ei la 5.5 la care noi am ajuns din 2012 cu note 2 apoi rezistenta la apa huh.e din 2014 pe galaxy s5 care e un telefon de plastic si iphone 6s+ nu are desi e facut in 2015 haha
    Apoi samsung a scos butoanele tactile apple la fel
    Samsung a scos galaxy s8 cu bezel uri mai mici apoi si apple le scoate la iphone x
    Samsung a trecut peste note 6 cu un motiv
    Ca Note sa fie in pas cu seria S
    Dar apple a trecut peste iphone 9 ca si microsoft peste windows 9 si pentru ca in loc sa scoata doar iphone 2 3 4 5 6 7 8 9 10 au scos si 3gs 4s 5s 5c 6s 6s+ serii inutile ca si firma de altfel macar de ar fi scos
    2g 2007
    3g 2008
    4g :)) 2010 ca si samsung cu s2 cand avea 4g si iphone 4s nu
    5/5+ 2012
    A da si sa nu mai spun ca samsung a venit cu seria + in 2011 cu galaxy + apoi in 2012 cu galaxy s2+
    6/6+ 2013
    7/7+ 2014
    8/8+ 2015
    9/9+ 2016
    10 2017
    Apoi face id (inteleg ca e mai secure decat face unlock dar nu mai secure decat iris scanner) aveam din 2012 cu note 2 si apoi un update pentru s3 cu asta
    Apoi stylus ul l-a mai copiat apple
    Dupa a mai copiat si multi tasking ul (doua aplicatii pe ecran simultan) care a venit pe galaxy s3 acum mi se pare ca a bagat asta pe iphone 6 pardon ala e iphone 8 oops arata la fel
    Si asta e o problema
    Daca iti pun un iphoneb6 6s 7 si 8 cu fata nu stii care si cum sunt
    Daca le pun cu spatele da sa zicem?‍♂️

  12. Pe principiul asta putem spune ca Apple a copiat telefoanele cu ecrane mari de la samsung și restul producătorilor de Phablet-uri.

  13. Srb. Titlul articolului e foarte exagerat. In aceasta industrie producătorii se copiază unii pe alții de la început. Vine cineva cu o Inovație copiază și restul. Și Apple a copiat de la samsung diferite idei precum și samsung a copiat de la Apple și de la altii.

  14. macar ai invatat de la mine sa scrii frustrat…ca intelesul se pare ca nu il cunosti…..analfabetism functional dragul meu…
    Si, da, multumim pt sprijinul tau juvenil si stupid

    Parca tu nu intrai pe acest site “mediocru” …stim stim tot de pe mail ai citit si acest comentariu….
    HAHAHAHAHA ce tembel mincinos

  15. Imi place ca din subiectul de email-uri ai facut totul sa sune de parca trebuie sa fii vreun guru sa folosesti asemenea technologie rara.

    Apropo, asa-i ca te-ai emotionat cand ti-am spus ca lumea te ia la misto? Iti dai like-uri singur in continuare sa ameliorezi asta dar nu-ti merge :))

  16. penibil e cel ce minte si se considera om serios
    hahha
    Acel comentariu a fost facut acum aproape 20 ore…si tu raspunzi la el asa tarziu…clar ai primit mail hhahaha

  17. Asta însemna ca Apple a copiat bretonul de la Samsung nu? Adica brevetul exista de ani de zile la Samsung, doar produsul nu exista.