Samsung va mai COPIA un Produs Nou al Apple

Samsung a decis sa mai copieze un nou produs al companiei Apple, coreenii avand planuri foarte mari pentru clientii care le cumpara produsele in lumea intreaga.

Samsung COPIA Produs Nou Apple

Samsung stie o idee buna cand o vede, asa ca dupa ce Apple a anuntat lansarea unui produs foarte interesant, care totusi inca nu a ajuns pe piata, coreenii s-au gandit sa le-o ia cu mult inainte si sa lanseze ei ceva similar. Mai exact, in toamna anului trecut compania Apple a anuntat lansarea AirPower, un incarcator wireless care poate incarca simultan iPhone, Apple Watch si AirPods, iar Samsung vrea sa lanseze ceva similar impreuna cu Samsung Galaxy Note 9.

Samsung a ales denumirea Wireless Charger Duo pentru acest nou produs, el fiind un incarcator wireless care va fi calabil sa incarce simultan Samsung Galaxy Note 9, dar si Samsung Galaxy Watch. Mai jos aveti imaginea cutiei pe care Samsung o va folosi pentru acest Wireless Charger Duo in momentul in care il va pune in vanzare, ea confirmand nu doar existenta acestui produs, ci si a faptului ca un nou smartwatch va fi alnsat de catre coreeni.

Samsung va mai COPIA un Produs Nou al Apple

Samsung COPIA Produs Nou Apple 1

Samsung nu ofera incarcare wireless pentru Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Watch si vreo pereche de casti wireless, deci nu copiaza in totalitate AirPower, insa produsul sau nu va avea nici un pret urias de vanzare, el urmand a costa 72 de dolari.Samsung va oferi o alternativa pentru alte incarcatoare chinezesti proaste care permit incarcarea iPhone si Apple Watch in acelasi timp, insa e interesant ca s-a gandit abia acum sa lanseze un asemenea produs pe piata.

Samsung s-a inspirat in trecut si de la alte produse pe care compania Apple le-a lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca nu e surprinzator sa vedem ca o face in continuare, desi AirPower inca nu a fost lansat pe piata. Samsung ar trebui sa anunte acest produs chiar impreuna cu Samsung Galaxy Note 9, atunci putand aduce pe piata si noul Galaxy Watch, altfel existenta acestui nou incarcator wireless nu ar mai avea vreo logica.