Samsung GALAXY Note 9: Bateria IMENSA si Functiile S Pen CONFIRMATE

Samsung GALAXY Note 9 are noua baterie de capacitate mare si functiile S Pen confirmate de catre Samsung si partenerii sai, iata ce surprize pregateste compania.

Samsung GALAXY Note 9 Bateria IMENSA Functiile S Pen

Samsung GALAXY Note 9 are parte de un nou leak major astazi multumita autoritatilor si chiar a companiei Samsung, care a vrut sa ne spune in avans ce urmeaza sa ofere compania coreeana pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, Samsung GALAXY Note 9 are confirmata bateria de 4000 mAh pe care Samsung intentioneaza sa o integreze in telefon, ceva ce va bucura cu siguranta foarte multa lume, mai ales ca schimbarile de design vor lipsi cu desavarsire.

Samsung GALAXY Note 9 are bateria de 4000 mAh confirmata de catre autoritatile din Brazilia care certifica toate telefoanele vandute in tara de catre orice producatori, insa zvonuri anterioare ne-au spus asta inca de acum cateva saptamani bune. Samsung GALAXY Note 9 va avea o baterie cu 700 mAh mai mare decat cea de 3300 mAh pe care coreenii au integrat-o in Samsung GALAXY Note 8, asa ca autonomia bateriei ar trebui sa fie serios imbunatatita.

Samsung GALAXY Note 9 Bateria IMENSA Functiile S Pen 1

Samsung GALAXY Note 9 va avea totusi aceleasi chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, al doilea fiind recunoscut pentru faptul ca genereaza consum foarte mare de energie, utilizatorii Samsung GALAXY S9 plangandu-se de asta. In aceasta idee, e foarte posibil ca Samsung GALAXY Note 9 sa nu ofere o autonomie chiar atat de mare precum si-ar dori toata lumea, dar deocamdata nu exista detalii cu privire la acest lucru, desi vor aparea curand.

Samsung GALAXY Note 9: Bateria IMENSA si Functiile S Pen CONFIRMATE

Samsung GALAXY Note 9 are parte si de un al doilea leak foarte important, iar asta deoarece aproape toate functiile noi ale S Pen au fost dezvaluite cu jumatate de luna inaintea lansarii telefonului de catre coreeni. S Pen pentru Samsung GALAXY Note 9 are dezvaluite noutatile de catre aplicatia AirCommand, care este integrata si in Samsung GALAXY Tab S4, ambele produse urmand a avea aceleasi functii de la viitorul model al S Pen in 2018.

Samsung GALAXY Note 9 Bateria IMENSA Functiile S Pen 2

Samsung GALAXY Note 9 va putea avea controlate de la distanta muzica folosind S Pen, butonul stylusului putand fi folosit in acest scop, insa acelasi lucru va fi folosit si pentru a controla camera telefonului. Samsung GALAXY Note 9 va putea fi deasemenea deblocat folosind S Pen, compania Samsung intentionand deasemenea sa extinda suportul pentru aplicatii, acestea putand fi deschise cu S Pen, diverse alte functii putand fi controlate tot doar prin apasarile butonului.

Samsung GALAXY Note 9 va avea, deci, foarte multe functii interesante implementate de catre compania Samsung prin S Pen, iar toate vor fi anuntate in cadrul conferintei care va avea loc pe data de 9 august in New York. Samsung GALAXY Note 9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 15 august, insa lansarea va avea loc pe 24 august, pretul noului telefon urmand a incepe de la 1000 de euro in Romania, dar totul va fi dezvaluit luna viitoare.