AirPower: Iata CAND va Lansa Apple Standul de Incarcare

AirPower este asteptat de catre foarte multi clienti ai companiei Apple, iar astazi aflam intr-un final cand intentioneaza americanii sa il lanseze pe piata pentru cei interesati de incarcare wireless.

AirPower CAND Lansa Apple Standul Incarcare

AirPower este un stand de incarcare wireless pentru iPhone, Apple Watch si AirPods, compania Apple prezentandu-l in toamna anului 2017 cu promisiunea ca il va lansa in 2018. Ei bine, suntem la jumatatea anului 2018, iar AirPower este deocamdata departe de a fi lansat, compania Apple avand totusi planuri de a aduce produsul pe piata in toamna acestui an.

AirPower ar fi trebuit lansat in iunie de catre cei de la Apple, insa probleme cu supraincalzirea dispozitivului au obligat compania americana sa amane lansarea pentru toamna acestui an. AirPower ar functiona in baza unei versiuni foarte simple a iOS pentru a putea administra modul in care este directionata electricitatea wireless spre produse, dar si pentru a permite comunicarea intre ele.

AirPower: Iata CAND va Lansa Apple Standul de Incarcare

AirPower este deja folosit de catre unii angajati ai companiei Apple in birourile din Apple Park, asa ca lansarea se apropie cu pasi repezi, dar mai este nevoie de putina rabdare. Avand in vedere ca AirPower a ajuns intr-o versiune finala in birourile angajatilor Apple, este destul de clar faptul ca lansarea sa nu este chiar atat de departe, insa ramane o mare necunoscuta.

“Apple didn’t say when in 2018 it would release AirPower, but engineers hoped to launch the charger by June. The aim now is to put it on sale before or in September, according to one of the people. In recent months, some Apple engineers have ramped up testing of the device by using it as their charger at the office, another person said.”

AirPower nu are dezvaluit vreun pret de vanzare pana acum, compania Apple evitand sa ofere vreo informatie de acest gen, insa foarte multa lume se asteapta ca el sa fie foarte scump. Unii cred ca AirPower ar putea costa chiar si 200 de dolari, un pret foarte mare pentru un stand de incarcare, asa ca ar trebui sa fiti pregatiti pentru preturi atat de mari daca doriti sa-l cumparati.

9 COMENTARII

  1. Ca să se astepte să îl cumparam să repare toate bug-urile pe care la are atât telefonul și ceasul cât și AirPods-urile!

  2. N-o sa fim fraieri sa platim 200 de dolari pe airpower, profitam de alternativa. In acest moment folosesc belkin, si e super.