Samsung GALAXY Note 9: UNITATE REALA in Noi Imagini

Samsung GALAXY Note 9 este prezentat in noi imagini care ne arata o unitate reala si o imagine de presa, ambele confirmand noul design pe care il are telefonul.

Samsung GALAXY Note 9 UNITATE REALA Imagini

Samsung GALAXY Note 9 a aparut in cursul noptii trecute in noi imagini care ne arata o unitate reala pornita, pentru prima oara, iar de aceasta data nu vorbim despre vreo clona fabricata de catre producatori obscuri din China. Puteti vedea in prima imagine de mai jos aceasta unitate reala a Samsung GALAXY Note 9 pe care compania coreeana a oferit-o cuiva pentru testare inaintea lansarii, ea fiind pozata inclusiv cu etichetele de identificare, ele incluzand si datele celui care o testa.

Samsung GALAXY Note 9 seamana extrem de bine cu Samsung GALAXY Note 8, diferenta principala fiind data de camera care este plasata orizontal in carcasa, ea avand un cititor de amprente pozitionat chiar dedesubt, insa in mijloc. Practic design-ul acestui Samsung GALAXY Note 9 arata si ca in diversele imagini create in baza schitelor de productie, iar cei care spuneau ca telefonul nu va aduce schimbari majore aveau perfecta dreptate, asa cum era de asteptat.

Samsung GALAXY Note 9: UNITATE REALA in Noi Imagini

Samsung GALAXY Note 9 UNITATE REALA Imagini 1

Samsung GALAXY Note 9 are numele de cod SM-N960U, exact precum puteti vedea si in imaginea de mai sus, acesta fiind certificat de catre autoritatile americane pentru lansare inca de acum cateva saptamani bune. Samsung GALAXY Note 9 apare in imaginea de mai jos si intr-o imagine de presa care se potriveste perfect cu unitatea reala, inclusiv in ceea ce priveste camera duala, care va avea un senzor de imagine mai mare, si unul mai mic, aceasta fiind o schimbare de care pana acum nu am aflat.

Samsung GALAXY Note 9 UNITATE REALA Imagini 2

Samsung GALAXY Note 9 este programat de catre compania Samsung pentru prezentare in cadrul unui eveniment care va avea loc in ziua de 9 august, insa lansarea ar trebui sa aiba loc pe data de 24 august. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie vandut la preturi care incep de la minim 1000 de euro si in Romania, iar precomenzile ar trebui sa inceapa pe data de 15 august, deci nu mai avem mult de asteptat pana cand vom afla toate noutatile.