Google Chrome: Cea mai TARE Functie de pana acum!

Google Chrome are dezvoltata de catre compania Google una dintre cele mai tari functii de pana acum, americanii avand-o in momentul de fata in proces de dezvoltare.

Google Chrome TARE Functie acum

Google Chrome urmeaza sa aiba parte de una dintre cele mai tari functii oferite pana acum de catre compania Google, americanii dorind sa aduca in browser functionalitate pe care o ofereau pana acum doar in aplicatii. Google Chrome are aceasta noua functie in plin proces de testare in momentul de fata, insa ea va fi foerita la un moment dat de catre Google, si va fi cu siguranta apreciata de catre utilizatorii din lumea intreaga, asa cum se intampla pe telefoane si tablete.

Google Chrome urmeaza sa aiba implementat suport pentru trimiterea de notificari care vor permite raspunderea la mesaje direct din notificare, asa cum se intampla in momentul de fata de pe tablete. Practic, daca aveti in Google Chrome activata optiunea de a primi notificari desktop de la website-uri, precum Facebook, WhatsApp, Messenger, etc, atunci veti avea si optiunea de a raspunde la acea notificare prin simpla apasare a unui buton care va fi disponibil in ea.

Google Chrome: Cea mai TARE Functie de pana acum!

Google Chrome TARE Functie acum 1

Google Chrome ne va permite sa raspundem la mesaje primite in aceste platforme direct de pe calculatoare prin simpla apasare a unui buton, deci nici nu trebuie sa mai accesam platformele de mesagerie pentru a raspunde la mesaje. Acelasi lucru e oferit in telefoane si tablete de ani de zile pentru utilizatori, insa Google Chrome urmeaza sa ofere exact acealsi lucru pe calculatoare pentru a simplifica interactiunea cu website-urile, fara a le mai accesa fizic.

Google Chrome urmeaza sa aiba aceasta functionalitate atat in calculatoare, cat si in cazul telefoanelor si tabletelor Android, insa nu e exclus ca si in iPhone sa avem disponibila o asemenea functionalitate la un moment dat. Din pacate in momentul de fata nu se stie cand urmeaza sa lanseze compania Google aceasta noua functionalitate pentru Google Chrome, asa ca ramane doar sa asteptam pentru a vedea cand urmeaza sa fie ea oferita pentru noi.