iPhone: PROBLEMA MARE in Fata Telefoanelor Android

iPhone are o mare problema in fata telefoanelor Android, totul venind de la lacomia companiei Apple, americanii punand mai mare pret pe profit decat pe clienti.

iPhone PROBLEMA MARE telefoane Android

iPhone are o problema serioasa in fata telefoanelor Android, ea avand la baza lacomia companiei Apple  si procesul in care este implicata de ceva timp cu Qualcomm, el afectand serios clientii din lumea intreaga. Mai exact, telefoanele iPhone cu modem-uri Intel, adica vasta majoritate vandute a nivel global, inregistreaza performante GSM cu mult mai mici decat cele pe care le au telefoanele Android care functioneaza cu ajutorul modemurilor Qualcomm.

iPhone inregistreaza viteze de download pentru internet care sunt cu pana la 68% mai mici pentru clientii companiei Apple in raport cu cei care detin telefoane Android cu modem-uri Qualcomm. Diferenta este una uriasa si ne arata ca lacomia celor de la Apple aduce probleme pentru clientii care platesc bani multi pe telefoane scumpe, care au performante serios inferioare celor Android, care sunt mai ieftine, dar au componente mult mai bune.

iPhone: PROBLEMA MARE in Fata Telefoanelor Android

iPhone PROBLEMA MARE telefoane Android 1

Qualcomm a integrat modemuri X20 in chip-urile Snapdragon 845 pe care le folosesc vasta majoritate a telefoanelor Android de pe piata, iar in imaginea de ma sus puteti vedea ce fel de performante ofera ele in comparatie cu iPhone. Diferenta este majora fara de modem-urile XMM ale celor de la Intel, pe care Apple le foloseste in iPhone, iar acest lucru va continua in 2018 si 2019, pentru ca Apple sa incapataneaza sa foloseasca componente inferioare.

“A recent analysis by Ookla, a global leader in internet testing and network diagnostics, of Speedtest Intelligence data revealed double-digit gains in latency and triple-digit gains in download and upload speeds for Snapdragon 845 Android smartphones versus Intel-based non-Android smartphones. Specifically, the analysis measured the capabilities of the Snapdragon 845 Mobile Platform with Snapdragon X20 LTE and the Intel XMM 7480 and 7360 modems in non-Android smartphones on AT&T and T-Mobile cellular networks. Overall, the cellular performance of Android smartphones based on the Snapdragon 845 outpaced the Intel devices in every evaluated metric.”

iPhone a fost recunoscut pentru calitatea componentelor integrate pentru compania Apple, insa de cativa ani americanii pun mai mult pret pe profit decat pe performantele pe care le ofera clientilor. Este drept ca vasta majoritate a pieselor folosite in iPhone sunt de cea mai buna calitate, insa cei de la Apple mai fac si rabat pentru profit, sau din diverse alte motive, iar din pacate noi suntem cei care trebuie sa suportam problemele aparute din cauza lor.