Samsung GALAXY Note 9: PRETUL European si cateva SURPRIZE

Samsung GALAXY Note 9 are in sfarsit dezvaluit pretul european pe care Samsung vrea sa il perceapa, impreuna cu alte cateva surprize ale coreenilor.

Samsung GALAXY Note 9 PRETUL European SURPRIZE

Samsung GALAXY Note 9 are confirmat din nou pretul european de catre o noua sursa, viiitorul telefon al celor de la Samsung urmand a costa un minim de 1030 – 1050 € in versiunea de 128 GB, cea mai ieftina dintre toate. Samsung GALAXY Note 9 va avea o versiune cu 512 GB spatiu de stocare, cu 8 GB RAM, in loc de 6 GB, insa pentru aceasta coreenii urmeaza sa ceara 1250 – 1280 €, cel mai mare pret de pana in prezent pentru vreun model de telefon al Samsung, daca nu ma insel.

Samsung GALAXY Note 9 va avea deasemenea lansat impreuna cu el si un Samsung Galaxy Watch, plus un Wireless Charger Duo, acesta urmand a incarca simultan doua telefoane, sau un telefon si un smartwatch. Samsung GALAXY Note 9 va avea acest nou incarcator oferit cadou in anumite tari, in timp ce in altele vor fi oferite casti, sau Samsung Gear 3, insa pretul noului incarcator va fi de aproximativ 75 € cand va fi lansat pe piata.

Samsung GALAXY Note 9: PRETUL European si cateva SURPRIZE

Samsung GALAXY Note 9 PRETUL European SURPRIZE 1

Samsung GALAXY Note 9 va avea un nou stylus cu multe noutati interesante implementate de catre Samsung, insa impreuna cu el urmeaza sa vedem si un Bixby 2.0, asistentul personal Samsung, dar cu mai multe imbunatatiri. Samsung GALAXY Note 9 va fi totusi prezentat impreuna cu un alt produs separat, mai exact o boxa inteligenta care va purta denumirea Magbee, aceasta urmand a fi o competitoare pentru HomePod, si cele ale Google, sau ale companiei Amazon.

Samsung GALAXY Note 9 va fi disponibil pentru achizitie in versiuni de culoare neagra, violet, albatra, si un fel de ruginiu similar cuprului, deci vor exista suficiente optiuni pentru cei interesati sa il cumpere. Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat in mod oficial pe data de 9 august de catre compania Samsung, precomenzile urmand a incepe pe data de 15 august, in timp ce vanzarile efective sunt programate sa inceapa pe data de 24 august la nivel global.

7 COMENTARII

  1. Din pacate iPhone-ul meu (si nu numai al meu) a ramas muuuuult in urma! Si cand ma mai uit si la “diversitatea” si “noutatile” Apple mai ca ma tenteaza Android. De fapt, pe zi ce trece sunt tot mai tentat si interesat sa incerc Android.