Google Arata noul Design Material din Gmail, Drive, sau Photos

Google prezinta noul design material care este si urmeaza sa fie implementat in Gmail, Drive, Chrome, sau Photos, schimbari mari fiind pregatite.

Google Design Material Gmail Drive Photos

Google a publicat astazi un nou clip video in care arata cum a evoluat design-ul diverselor sale servicii de-a lungul timpului, iar in el puteti vedea ce schimbari a facut compania Google pentru Gmail, Drive, sau Photos, si ce vrea sa mai faca. Google a impus noul sau Design Material ca o schimbare esentiala prin care incearca sa ofere un look imbunatatit pentru interfata serviciilor sale, iar pana acum mai toata lumea e multumita de schimbarile implementate.

Google a implementat anul acesta o interfata complet noua pentru Gmail, utilizatorii din lumea intreaga putand sa o activeze pentru folosire chiar in acest moment, insa acesta este doar inceputul. Trecerea Gmail la design-ul material folosit de catre Google initial in Android este doar un prim pas, deoarece Google Chrome, Google Drive, Google Photos, si alte servicii ale companiei americane urmeaza sa aiba parte de schimbari la fel de mari in perioada urmatoare.

Google Arata noul Design Material din Gmail, Drive, sau Photos

https://www.youtube.com/watch?v=4P5jIBs-b6o

Google testeaza de ceva vreme schimbari pentru interfata Google Drive, iar pentru Google Photos sunt deasemenea asteptate noutati, atat pentru aplicatiile telefoanelor mobile, cat si pentru interfata web a aplicatiei progresive. Google are deja dezvaluit de ceva vreme noul design pe care se pregateste sa-l ofere pentru Google Chrome, browserul urmand a trece prin modificari majore anul acesta, compania americana dorind sa-i schimbe complet look-ul pentru clienti.

Google vrea ca toate produsele sale sa beneficieze de pe urma design-ului material pe care l-a implementat in Android, totul in ideea de a oferi o simetrie intre ceea ce folosesc utilizatorii sai din diverse colturi ale planetei. Compania Google nu a anuntat perioade de timp in care urmeaza sa faca toate aceste schimbari pentru utilizatori, asa ca noul design material pe care-l vedeti in clipul video de mai sus ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a fi oferit.