Samsung va Lansa un Telefon la care NIMENI nu se Astepta

Samsung va lansa un telefon la care absolut nimeni nu se astepta, compania din Coreea de Sud avand un smartphone foarte interesant in dezvoltare.

Samsung Telefon NIMENI Astepta

Samsung are in momentul de fata in proces de dezvoltare un nou model de telefn pe care nimeni nu se astepta sa-l vada vreodata de la coreeni, insa iata ca dorinta de a ramane in top ii convinge sa dezvolte orice. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung urmeaza sa lanseze un telefon pentru gaming, asa cum au facut cei de la Razer, coreenii considerand ca exista o piata pentru asemenea tipuri de smartphone-uri, deci vor intra in ea in curand.

Samsung nu a lasat sa se divulge alte informatii cu privire la acest telefon de gaming pe care-l are in momentul de fata in plin proces de pregatire, insa e destul de clar ca intentia companiei este de a face bani de pe urma jocurilor. Telefoanele celor de la Samsung pot rula acum fara probleme orice fel de joc disponibil in Google Play, insa coreenii vor lansa, probabil, un telefon cu ecran special, difuzoare mai bune, si componente care sa ofere performante superioare.

Samsung va Lansa un Telefon la care NIMENI nu se Astepta

Samsung are deasemenea in dezvoltare si o noua placa video speciala pentru telefoane mobile, aceasta fiind anuntata ca una revolutionara, care are o arhitectura ce permite folosirea pe calculatoare, si orice fel de alte dispozitive. Daca Samsung are intr-adevar o placa video atat de buna pentru viitoare modele de telefoane, atunci ar putea ajunge intr-un final din urma iPhone, iar telefonul pentru gaming ar putea fi ceva cu adevarat impresionant in industrie.

Samsung nu pare sa aiba deocamdata programata lansarea acestui nou model de telefon, sau cel putin nu a lasat sa se inteleaga ca el ar urma sa fie lansat anul acesta, sau poate cel mai tarziu abia anul viitor. Samsung are de obicei in dezvoltare multe modele de telefoane mobile, insa nu toate ajung efectiv pe piata la vanzare, asa ca ramane de vazut cand va putea fi cumaprat acest smartphone pentru gaming de catre fanii companiei coreene.

14 COMENTARII

  1. Samsung nu a avut nicio treaba in gaming…acuma ca a facut Razer phone, hop se baga si ei….serios, astia daca cineva se apuca sa faca veceuri, hop si samsung cu copiatul

  2. Ce foc iau astia ofticati pe samsung.ma ofticosilor.impacativa cu ideea ca samsung conduce lumea asta a tehnologiei..apple le pupa picioarele ca fara samsung nar mai exista iphoane…cum ar fi un iphone cu piese de Mid range in ziua de azi…a stai…chiar are piese mid range…