Google Assistant: Modificarea IMPORTANTA Facuta Astazi

Google Assistant are parte de o modificare foarte utila facuta de catre compania Google, asistentul personal avand o functie care pana in prezent nu exista.

Google Assistant Modificarea IMPORTANTA Astazi

Google Assistant este asistentul personal creat de catre compania Google pentru utilizatorii Android si iPhone din lumea intreaga, el putand fi folosit pentru o gama extrem de variata de functii disponibile in telefoane. Google Assistant are incepand de astazi implementata o modificare foarte importanta pentru utilizatori, astfel ca acestia pot initia apeluri video prin intermediul asistentului, folosind aplicatiile Duo, sau Hangouts pentru Android, nu si pentru iOS.

Google Assistant le ofera utilizatorilor posibilitatea de a initia un apel video cu oricare dintre contactele pe care le au in agenda, iar acestea sunt initiate folosind fie aplicatia Duo, fie cea Hangouts. Spre deosebire de iPhone, care are FaceTime, in Android nu exista ceva nativ similar, asa ca Google Assistant ofera suport pentru aplicatiile Duo si Hangouts ale celor de la Google, insa probabil in viitor va fi compatibil inclusiv cu altele terte disponibile in Google Play.

Google Assistant: Modificarea IMPORTANTA Facuta Astazi

Google Assistant Modificarea IMPORTANTA Astazi 1

Google Assistant permite initierea apelului video prin rostirea unei simple comenzi de tipul video call contact, asa cum se intampla si in cazul Siri, de altfel, diferenta fiind ca trebuie folosit un serviciu separat al Google. Implementarea suportului pentru aceasta functionalitate in cadrul Google Assistant nu ar trebui sa mire, din moment ce alti asistenti au aceasta functionalitate de foarte mult timp, asa ca Google doar isi ajunge din urma concurenta in ceea ce o priveste.

Google Assistant are lansata aceasta functionalitate astazi, ea fiind distribuita la nivel global de catre compania Google, asa ca nu toti utilizatorii o vor vedea chiar imediat, sau folosi din momentul in care le este oferita. Dupa cum prea bine stiti deja, Google Assistant este oferit deocamdata de catre compania Google doar in SUA, o aplicatie pentru iPhone fiind disponibila acolo, iar de nu foarte mult timp este disponibila si o aplicatie speciala pentru Android, dar nu se stie cand va ajunge  si in Romania.