Samsung GALAXY Note 9 va fi SCUMP, dar vine cu o SURPRIZA

Samsung GALAXY Note 9 va fi scump, pretul perceput de catre compania Samsung pentru telefoanele sale urmand a fi mare, dar unele cadouri surpriza vor fi oferite.

Samsung GALAXY Note 9 SCUMP SURPRIZA

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie scump, ceva ce multa astepta sa vada de la acest model de telefon, mai ales ca nici modelul lansat in cursul anului trecut nu a fost chiar atat de ieftin. Samsung GALAXY Note 9 are preturile europene dezvaluite de catre italieni, Samsung GALAXY Note 9 urmand a costa acolo 1029 € in versiunea cu 128 GB spatiu de stocare, si 6 GB RAM, sau 1279 € in versiunea cu 512 GB spatiu de stocare, si probabil 8 GB RAM.

Samsung GALAXY Note 9 nu ar urma sa fie cu mult mai scump decat Samsung GALAXY Note 8, diferenta fiind de doar cateva zeci de dolari intre modele, iar asta e normal, din moment ce nu exista mari diferente in design si functionalitate. Desi pretul de vanzare al Samsung GALAXY Note 9 va fi mai mare decat cel de anul trecut, compania Samsung intentioneaza sa permita vanzarea sa inclusiv cu diverse oferte si reduceri, deci in final clientii ar putea plati mult mai putin.

Samsung GALAXY Note 9 va fi SCUMP, dar vine cu o SURPRIZA

Samsung GALAXY Note 9 SCUMP SURPRIZA 1

Samsung GALAXY Note 9 va fi scump pentru multi, insa cei de la Samsung vor deasemenea sa ofere diverse cadouri impreuna cu noul model de telefon, iar ele vor fi destul de substantiale, dupa cum puteti vedea. In imaginea de mai sus puteti vedea cadourile pregatite de catre Samsung pentru a fi oferite impreuna cu Samsung GALAXY Note 9, si vorbim despre casti AKG, incarcatoare wireless, insa inclusiv ceasuri Gear S3, toate oferite gratuit.

Samsung GALAXY Note 9 va avea aceste cadouri ca o tentativa de a le arata oamenilor ca atunci cand platesc un pret atat de mare pentru telefon, au parte totusi si de alte produse care mai compenseaza suma. Samsung GALAXY Note 9 este programat de catre compania coreeana pentru lansare in cursul zilei de 24 august, cei din Coreea de Sud dorind sa aduca telefonul pe piata cat mai repede pentru a genera ceva vanzari inainte de a fi lansat iPhone X Plus.