iPhone 9 si iPhone X Plus: Angajari MASIVE la Foxconn

iPhone 9 si iPhone X Plus vor intra foarte curand in productie, iar Foxconn a inceput deja angajarile pentru a fabrica noile telefoane ale Apple.

iPhone 9 iPhone X Plus Angajari MASIVE Foxconn

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi lansate in toamna acestui an impreuna cu un nou model al iPhone X, insa pana atunci Foxconn, cel mai mare producato de telefoane iPhone pentru Apple, a initiat o campanie masiva de angajari. In general, cei de la Foxconn angajeaza cateva sute de mii de oameni in fiecare vara pentru a sustine productia iPhone la cererea companiei Apple, iar in iulie au inceput deja procedurile pentru a-si asigura necesarul de angajati in fabrici.

iPhone 9 si iPhone X Plus au motivat compania Foxconn sa ofere bonusuri de pana la 300 de dolari pentru angajatii care isi reinnoiesc in aceasta vara contractele pentru a participa la fabricarea noilor modele de telefoane. Cei de la Foxconn ofera aceste bonusuri in momentul de fata pentru fabrica din Zhengzhou, China, iar asta inseamna ca e foarte posibil ca acolo sa fie fabricata marea majoritate a telefoanelor iPhone 9 si iPhone X Plus pentru compania Apple.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Angajari MASIVE la Foxconn

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi disponibile in cantitati mult mai mari decat iPhone X, compania Apple avand probleme extrem de mari cu vanzarile telefonului deoarece a existat cerere cu mult mai mare decat oferta. Pentru 2018 compania Apple nu vrea sa treaca prin aceleasi probleme, astfel ca iPhone 9 si iPhone X Plus vor intra in productie mult mai devreme, iar Foxconn va avea suficienti angajati pentru a asigura necesarul de productie pentru urmatoarele luni.

“Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) is offering extra bonuses in its bid to hire more workers for its plants in Zhengzhou, China, to manufacture the next-generation iPhones. Foxconn is offering one-off bonuses of up to CNY2,000 (US$295) for workers renewing their contracts.”

iPhone 9 si iPhone X Plus ar trebui sa fie produse in cateva zeci de milioane de unitati pana la finalul anului, estimarile unor analisti vorbind despre peste 50 de milioane de telefoane pe care cei de la Foxconn ar urma sa le produca. Acestea fiind spuse, lansarea iPhone 9 si iPhone X Plus se apropie cu pasi repezi, asa ca ramane doar sa vedem telefoanele prezentate in mod oficial de catre compania Apple, si care vor fi noutatile finale oferite.