Google Docs: Functia IMPORTANTA luata de la Office

Google Docs are o noua functie importanta luata de la Microsoft Office, compania americana oferindu-le utilizatorilor ceva ce asteapta de mult timp.

Google Docs Functia IMPORTANTA Office

Google Docs este una dintre cele mai mari si mai folosite platforme pentru stocarea si editarea de documente, iar compania Google a implementat o foarte importanta functie noua pentru utilizatorii globali. Google Docs are incepand de astazi o noua functie care permite verificarea corectitudinii gramaticale a documentelor pe care le scriem, sau le incarcam in platforma, Microsoft Office avand aceasta functionalitate de foarte mult timp, iar acum si Google o ofera.

Google Docs va avea de acum incolo capacitatea de a identifica orice fel de cuvinte scrise gresit de catre utilizatori, insa nu se va rezuma doar la atat, ci va face verificari inclusiv pentru propozitii, virgule, si nu doar atat. Google Docs va folosi un sistem care va traduce automat textele pe care utilizatorii le incarca in platforma, acestea fiind verificate de un sistem de inteligenta artificiala care va modifica textele pentru ca ele sa apara in versiunea corecta, din punct de vedere gramatica.

Google Docs: Functia IMPORTANTA luata de la Office

Google Docs Functia IMPORTANTA Office 1

Google Docs are in imaginea de mai sus prezentata noua functionalitate, ea fiind destul de similara cu ceea ce exista in Microsoft Office, insa asta nu ar trebui sa fie surprinzator pentru cei ce folosesc platforma. Google Docs nu vine cu o idee noua in ceea ce priveste verificarea documentelor pentru corectitudine gramaticala folosind inteligenta artificiala, dar cel mai probabil o poate face mai bine decat orice alt serviciu care exista in momentul de fata pe piata.

“Our AI can catch several different types of corrections, from simple grammatical rules like how to use articles in a sentence (like “a” versus “an”), to more complicated grammatical concepts such as how to use subordinate clauses correctly. Machine learning will help improve this capability over time to detect trickier grammar issues. And because it’s built natively in Docs, it’s highly secure and reliable.”

Google Docs are toata aceasta functionalitate disponibila pentru utilizatorii care au conturi business, deci nu toata lumea se va putea bucura de ea incepand de astazi, desi Google o va extinde cu siguranta in viitor. Intre timp noua, functionalitate pentru Google Docs este testata cu cei care platesc pentru a folosi platforma si functiile sale avansate, iar cand totul va fi disponibil in mod public, functionalitatea pe care o ofera ar trebui sa fie cu mult mai buna.