iPhone X: Apple Prezinta PUTEREA Chip-ului A11

iPhone X Apple PUTEREA Chip A11

iPhone X are un foarte mare atu in fata telefoanelor Android multumita procesorului foarte puternic integrat in al sau chip A11 Bionic, in ciuda faptului ca memoria RAM este insuficienta. Totusi, Apple prezinta intr-o noua reclama pentru iPhone X cat de benefica poate fi puterea de procesare a chip-ului A11 pentru a tine clientii ocupati tot timpul.

iPhone X si-a intrecut toti competitorii din lumea Android cu procesorul puternic din al sau chip A11, iar Apple stie unde trebuie sa puna accentul pentru a evidentia acest lucru. Desigur ca adevarul este doar pe jumatate spus deoarece fara suficient de mult RAM, iPhone X e intrecut in task-urile ce implica folosirea aplicatiilor, dar Apple stie bine sa ascunda asta.

36 COMENTARII

  1. Iar samsung sta si face reclame la apple, dxomark, dacia si alte branduri in loc sa se focusese doar pe produsele lor, care au mai ramas…

  2. Ce IQ trebuie să ai să intri pe un site unde se scrie des despre Apple, ca să vii să scrii asemenea lucruri? Ești fan Android? Foarte bine, sunt site-uri dedicate – te poți duce acolo.

  3. Nicolas din cate vad tu habar nu ai ce ai cumparat, bravo. Cam astia sunt cei ce ridica apple in slavi indiferent ce kkt scot pt ca ei nici macar nu stiu ce cumpara. Fani inraiti nu gluma ????

  4. Între timp mai cresc și ei, termină școala și se angajează pe posturi de troll pe vreun blog despre tehnologie. Apoi deschid un credit, evident, în rate, ca să achite ratele restante la X-ul cumpărat de părinți ?

  5. Problema e a celor ca tine, care dacă plătesc rate la o “casă” (așa zice mai nou la garsonieră), sau dacă și-au “permis” să plătească lunar pentru următorii 10 ani câte 2-300 de euro doar ca să-i vadă lumea la volanul unei “mașini” noi (așa se zice mai nou la Logan), gata, sunt îndreptățiții să folosească apelativul “sărac” oridecâteori își imaginează dânșii că pot avea mai mulți bani decât alții. Ceea ce nu puteți, sau refuzați să înțelegeți voi, e că unii “săraci” pe care încercați voi să-i luați în batjocură, v-ar putea achita noianul de rate restante cu o mică parte din venitul lunar. Așa că stai camuflat acolo jos în “banca” ta aia mică din Loganul ăla “nou” și bucură-te că ai un job ca să-ți poți plăti ratele alea de ți le “permiți” ?

  6. Mașina de spălat creiere funcționează la capacitate maximă. Și asta costă, nu glumă. Dar nu-i bai, ”bogații” or să continue să plătească ”cel mai nou și cel mai tare iPhone” cu bani care nu-s ai lor. AKA ”rate” ?

  7. asa si…, am rate la masina, casa si mai fac si la un iphone de 1000€…
    probleme..?!? e treaba voastra, imi platiti voi ratele…
    voi sunteti atat de saraci ca nici rate nu va permiteti..

  8. Zaone, ar trebui să le dai ban ăstora care doar trolează și nu au nimic în creier. Ce zici? Sau deschide un site pentru Android dar tot aici or să vină că sunt prea interesați de Apple. Dincolo nu au ce să scrie.

  9. “Desigur ca adevarul este doar pe jumatate spus deoarece fara suficient de mult RAM, iPhone X e intrecut in task-urile ce implica folosirea aplicatiilor, dar Apple stie bine sa ascunda asta.”
    Să te mintă pe față iar apoi tu conștient să fii de acord cu asta dar tot să ai curaj să te bați cu pumnii în piept că deții cel mai bun produs… ține de retard.

  10. Problema e a celor ca tine, care dacă plătesc rate la o “casă” (așa zice mai nou la garsonieră), sau dacă și-au “permis” să plătească lunar pentru următorii 10 ani câte 2-300 de euro doar ca să-i vadă lumea la volanul unei “mașini” noi (așa se zice mai nou la Logan), gata, sunt îndreptățiții să folosească apelativul “sărac” oridecâteori își imaginează dânșii că pot avea mai mulți bani decât alții. Ceea ce nu puteți, sau refuzați să înțelegeți voi, e că unii “săraci” pe care încercați voi să-i luați în batjocură, v-ar putea achita noianul de rate restante cu o mică parte din venitul lunar. Așa că stai camuflat acolo jos în “banca” ta aia mică din Loganul ăla “nou” și bucură-te că ai un job ca să-ți poți plăti ratele alea de ți le “permiți” ?

  11. Apple tăticul tuturor. Chinezii și fanii telecomenzilor sa ia pauza de la vorbit și sa strângă bani sa și permită un adevărat smartphone nu telecomenzi

  12. Iar samsung sta si face reclame la apple, dxomark, dacia si alte branduri in loc sa se focusese doar pe produsele lor, care au mai ramas…

  13. Ce amuzanți sunt copilașii ăștia, gen iRealistul! Ei își imaginează că dacă tăticul și mămica lor le-au cumpărat un iPhone cu display găurit, sunt cei mai tari. Ce nu vor ei să recunoască, e numărul împovărător de rate la care s-au înhămat bieții lor părinți, doar ca să îndeplinească odraslei un moft. Ăștia sunt cei care n-au fost vreodată într-un restaurant și să comande ce-i mai bun în meniu, fără să se uite la lista de prețuri. Tot ei sunt cei care salivează oridecâteori trece câte o mașină ceva mai răsărită pe lângă ei, sau care se îmbracă cu hainele pe care le-au purtat și anul trecut. Și apoi vin pe aici și se dau mari keyboard warriors, fără să realizeze că unii vizitatori ai blogului, pe care-i numesc ei ”săraci”, ar putea să cumpere săptămânal, fără niciun efort, câte 20 – 30 de iPhone din ăla cum e al lor, cu gaură în display ???