Google Pixel 3: Noutati IMPORTANTE Dezvaluite astazi

Google Pixel 3 si 3 XL au o serie de noutati foarte importante dezvaluite astazi inainte ca telefoanele sa fie lansate pe piata, ele prezentand schimbarile mari.

Google Pixel 3 Noutati IMPORTANTE Dezvaluite

Google Pixel 3 are astazi dezvaluite cateva noutati foarte importante pentru design-ul pe care seria de telefoane il va avea in aceasta toamna, compania Google pregatind schimbari interesante pentru clientii sai. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Google, iar informatiile de astazi par sa confirme zvonurile recente pe care le-am auzit in legatura cu schimbarile pregatite de catre compania americana.

Google Pixel 3 urmeaza sa aiba un design foarte similar cu cel al modelului lansat in cursul anului trecut, insa Google Pixel 3 XL va avea un decupaj in partea frontala a carcasei, camera principala ramanand cu un singur senzor de imagine. Partea interesanta este ca Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba o camera frontala duala, cei de la Google putand oferi un sistem avansat de recunoastere faciala, similar cu cel pe care compania Apple il arein iPhone X.

Google Pixel 3: Noutati IMPORTANTE Dezvaluite astazi

Google Pixel 3 Noutati IMPORTANTE Dezvaluite 1

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor avea camere mult mai bune in comparatie cu modelele lansate anul trecut de catre compania Google, americanii dorind sa ofere calitate mult mai buna pentru poze si clipuri video. Integrarea unei camere frontala duala in Google Pixel 3 XL este ceva ce pana acum nu am mai auzit, insa cei de la Google par sa foloseasca intr-un mod util decupajul din ecran, in contrast cu ceea ce fac alti producatori de telefoane Android.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL sunt anuntate pentru prezentare undeva prin luna octombrie, la distanta de 1 an in comparatie cu modelele pe care le-am vazut anul trecut de la compania Google, dar nici asta nu e surprinzator. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor avea chip-ul Snapdragon 845, impreuna cu 4 sau 6 GB de memorie RAM, insa ceea ce nu stim deocamdata sunt preturile la care telefoanele urmeaza sa fie vandute pe piata dupa lansare.

3 COMENTARII