Samsung a CONFIRMAT din Greseala un nou Produs Important

Samsung a confirmat din greseala zilele trecute un nou produs important pentru fanii din intreaga lume, el fiind zvonit pentru implementare de ceva vreme.

Samsung CONFIRMAT Produs Important

Samsung este o companie care se bucura de atentie multumita leak-urilor pentru produsele pe care urmeaza sa le lanseze pe pietele globale, iar saptamana aceasta coreenii au dezvaluit un nou produs important. Vorbesc despre Samsung Galaxy Watch, acesta aparand in mod inopinat pe website-ul companiei in cursul zilelor trecute, confirmand practic lunile de zvonuri care anuntau aparitia sa ca un competitor mai serios pentru Apple Watch pe piata smartwatch.

Samsung ar intentiona sa lanseze noul Galaxy Watch impreuna cu Samsung Galaxy Note 9 intr-un eveniment care este programat pentru a avea loc in data de 9 august in New York, dupa cum prea bine stiati deja. Noul Samsung Galaxy Watch a aparut pentru doar cateva zeci de minute pe website-ul celor de la Samsung, suficient de mult pentru ca el sa fie descoperit, si lumea intreaga sa afle care sunt planurile coreenilor pentru a concura cu Apple Watch-ul celor de la Apple.

Samsung a CONFIRMAT din Greseala un nou Produs Important

Samsung CONFIRMAT Produs Important 1

Samsung va lansa Galaxy Watch cu numarul de cod SM-R810NZDAXAR, aparut in diverse zvonuri din ultimele saptamani, smartwatch-ul urmand a avea un ecran cu diagonala de 42mm, culoarea rose gold fiind prezentata deocamdata. Stim deja ca Apple Watch 4 va face trecerea la o diagonala mai mare incepand de anul acesta, asa ca Samsung a ramas putin in urma, dar probabil va oferi in continuare mai multa libertate pentru utilizatorii care vor decide sa-l cumpere.

Samsung a cam pierdut lupta cu Apple pe piata smartwatch, asa ca Galaxy Watch ar trebui sa ajute coreenii sa revina in atentia oamenilor, mai ales ca este folosit branding-ul smartphone-urilor pe care le vinde la nivel global. Samsung Galaxy Watch ar urma sa fie vandut de catre cei de la Samsung la preturi foarte apropiate de cele percepute de catre compania Apple pentru Apple Watch, insa ramane de vazut cat de mult succes vor avea dupa ce vor fi lansate.