Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, Bateria MARE CONFIRMATA

Samsung GALAXY Note 9 are astazi in sfarsit confirmata bateria mai mare de catre compania Samsung, coreenii dezvaluind ceea ce toata lumea astepta.

Samsung GALAXY Note 9 Bateria MARE CONFIRMATA

Samsung GALAXY Note 9 are astazi prima noutate majora confirmata de catre compania Samsung, coreenii publicand un teaser pentru noul model de smartphone care confirma faptul ca in el va fi inclusa o baterie de capacitate mai mare. Puteti vedea mai jos ca Samsung sugereaza foarte clar faptul ca Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba o autonomie mai buna pentru utilizatori, deci este foarte clar ca urmeaza sa aiba si o baterie mai mare.

Samsung GALAXY Note 9 are zvonita pentru implementare o baterie cu capacitate de 4000 mAh, compania Samsung urmand a creste substantial capacitatea de la 3300 mAh in actualele modele de telefoane. Cei 700 mAh in plus urmeaza sa le ofere utilizatorilor cel putin o zi intreaga de utilizare pentru Samsung GALAXY Note 9 fara a fi nevoiti sa dezactiveze functiile principale ale telefonului, sau cel putin cu asta se lauda compania Samsung in momentul de fata.

Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, Bateria MARE CONFIRMATA

https://youtu.be/Y-37lkw_uaQ

Samsung GALAXY Note 9 va avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, al doilea fiind blamat pentru autonomia proasta pe care o au telefoanele Samsung GALAXY S9, insa Samsung a rezolvat problema cu o baterie mai mare. Este deasemenea posibil si ca Samsung GALAXY Note 9 sa aiba si alte modificari pentru modul in care este consumata energia din baterie de catre componente, consumul putand fi redus pentru a creste autonomia bateriei.

Samsung GALAXY Note 9 are confirmata inclusiv in acest clip video prezentarea care urmeaza sa aiba loc in data de 9 august, un eveniment special fiind organizat in New York de catre compania Samsung in respectiva zi. Lansarea Samsung GALAXY Note 9 nu are deocamdata o data clara, insa un zvon aparut in cursul zilei de ieri sugereaza faptul ca ea ar fi programata pentru prima parte a lunii, si nu a doua, asa cum s-a zvonit initial, coreenii dorind sa aduca telefonul cat mai repede pe piata.