Samsung GALAXY S10: Prima Noutate IMPORTANTA Confirmata OFICIAL

Samsung GALAXY S10 are astazi prima noutate importanta confirmata chiar de catre compania Samsung, coreenii dezvaluindu-si secretele cu mult timp inainte.

Samsung GALAXY S10 Noutate IMPORTANTA Confirmata

Samsung GALAXY S10 are astazi prima noutate importanta confirmata de catre compania Samsung, coreenii facand un anunt care pune intr-o lumina foarte buna viitorul model de telefon al coreenilor. Mai exact, asazi cei de la Samsung au anuntat inceperea productiei unor nou tipuri de memorii LPDDR4X pentru smartphone-uri, acestea fiind produse folosind un proces de fabricatie de 10nm, iar ele ar trebui sa ajunga in Samsung GALAXY S10 in 2019.

Samsung GALAXY S10 este anuntat pentru lansare la inceputul anului 2019 de catre diverse zvonuri aparute pana in prezent, iar aceste noi module de memorie RAM DDR 4 vor ajunge in telefoane cu mult inaintea acestui punct. In aceasta idee, exista sanse foarte mari ca Samsung GALAXY S10 sa le foloseasca, mai ales ca Samsung vrea sa ceara 2000 de dolari pe telefon, deci este foarte sigur faptul ca el va avea si hardware de ultima generatie integrat de producator.

Samsung GALAXY S10: Prima Noutate IMPORTANTA Confirmata OFICIAL

Samsung GALAXY S10 va beneficia de performante superioare fata de cele ale Samsung GALAXY S9 multumita acestor noi module de memorie RAM, ele urmand a avea pana la 8 GB, suficient pentru a sustine performante de top. Implementarea acestui nou tip de memorii in Samsung GALAXY S10, sau poate chiar si in Samsung GALAXY X este confirmata de catre vicepresedintele diviziei care produce aceste memorii in cadrul companiei Samsung.

“The advent of 10nm-class mobile DRAM will enable significantly enhanced solutions for next-generation, flagship mobile devices that should first hit the market late this year or the first part of 2019. Compared to the mobile DRAM memory chips most used in current flagship mobile devices (1x-nm 16Gb LPDDR4X), the 2nd- generation LPDDR4X DRAM features up to a 10 percent power reduction while maintaining the same data rate of 4,266 megabits per second (Mb/s).”

Samsung GALAXY S10 va fi o serie de telefoane care va fi vanduta in nu mai putin de 3 modele, iar desi in toate pot fi incluse aceste noi module de memorie RAM DDR 4, doar unele dintre ele urmeaza sa aiba 8 GB. Pentru restul, cei de la Samsung vor folosi, cel mai probabil, module cu memorie mai putina, insa Samsung GALAXY S10 ca avea oricum parte de performante mult mai bune, dar si de autonomie substantial crescuta, ceva ce in cazul actualelor modele nu se prea intampla.

16 COMENTARII

  1. Moare de foame samsung daca nu vinde componente la comanda apple … pe google o doare la bascheti de pocnitorile lui samsung , la cate porcarii cu android mai sunt ….
    ???

  2. Daca se supara google si nu mai da licenta android lui samsung , au sa vanda pocnitorile samsung cu android pirat in coreea de nord, pakistan si lui giorgica ….
    ???

  3. ma intreb cati ani au posesorii de iphone x care au comentat aici si cat au facut foamea parintii lor ca sa le poata cumpara decupatul.

  4. Ce preferi, un telefon stabil? Sau mai bine un update devreme si stai 6 luni in update-uri constante, cu un telefon care da erori? Aiurea.

  5. “Samsung GALAXY S10 va beneficia de performante superioare fata de cele ale Samsung GALAXY S9 multumita acestor noi module de memorie RAM”. Din engleză deduc ca viteza va fi la fel,doar cu 10% mai economic: “while maintaining the same data rate of 4,2666 megabyts per second(Mb/s)”. Eu știu ca “the same data rate” înseamnă aceasi viteza.
    Dar ce se aude de LPDDR5?