Google Chrome: ACTIVEAZA cea mai TARE Functie din 2018

Google Chrome a avut lansata in secret o noua functie foarte tare pe care oricine o poate activa chiar acum, iata cum te poti bucura de ea pe telefon si calculator.

Google Chrome ACTIVEAZA TARE Functie 2018

Google Chrome a fost actualizat chiar in cursul zilei de ieri de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar noutatile au in principal legatura cu marcarea website-urilor HTTP ca fiind nesigure in comparatie cu cele HTTPS. Exista desigur si alte schimbari importante pentru Google Chrome, iar printre ele se numara si noul design material pe care compania Google il va lansa in mod oficial, desi deocamdata nu ar fi 100% pregatit.

Google Chrome permite totusi activarea noului design material chiar si in versiunea publica a browserului, nu doar in cea beta, asa cum se intampla pana acum, iar ea este disponibila inclusiv in aplicatia pentru iOS. Aceasta a fost actualizata tot ieri, compania Google implementand alte schimbari in Google Chrome pentru iPhone si iPad, insa chiar si asa, noul design material este acum disponibil si acolo, iar daca nu l-ati activat, atunci ar fi bine sa o faceti.

Google Chrome: ACTIVEAZA cea mai TARE Functie din 2018

Google Chrome ACTIVEAZA TARE Functie 2018 1

Google Chrome are parte de o schimbare substantiala multumita acestui nou design material pe care cei de la Google l-au gandit, iar pentru a il activa va trebui sa introduceti in bara de adresa chrome://flags/#top-chrome-md. Dupa ce ati apasat enter, in noua interfata veti modifica optiunea UI Layout for the browser’s top chrome din Default in Refresh, iar apoi va trebui sa apasati butonul Relaunch pentru a reporni browserul si a activa noua interfata.

Google Chrome pentru iPhone si iPad necesita accesarea exact aceluiasi meniu, doar ca acolo va trebui sa modificati optiunea UI Refresh Phase 1 in Enabled, iar mai poi sa inchideti complet aplicatia, si sa o redeschideti. Dezactivarea acestui design material pentru Google Chrome poate fi facuta la fel de usor atat pe calculatoare, cat si pe iPhone si iPad, iar teoretic daca aveti un telefon Android, ar trebui sa puteti activa la fel de usor noua interfata si acolo.