Windows 10: Functia in PREMIERA pe Calculatoare

Windows 10 va avea o noua functie oferita in premiera pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Microsoft promitand-o inca de acum cateva luni.

Windows 10 Functia PREMIERA Calculatoare

Windows 10 va avea o noua functie oferita in premiera pentru calculatoare, compania Microsoft dorind sa le ofere clientilor sai cea mai buna experienta posibila, iar acum a gasit si metoda cea mai buna de a o face. V-am spus acum cateva saptamani ca Microsoft testeaza o noua functie pentru Windows 10 care are la baza inteligenta artificiala, iar acum se pare ca ea se dovedeste a fi suficient de bine pregatita pentru a fi activata pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Windows 10 va avea o noua functie care foloseste inteligenta artificiala pentru a prezice cand este cel mai bun moment pentru a instala o actualizare pentru sistemul de operare, astfel incat utilizatorul sa nu fie deranjat. Schimbarea este facuta de catre Microsoft dupa ce foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca actualizarile pentru Windows 10 sunt fortate intr-un mod foarte agresiv de catre americani, iar solutia este folosirea inteligentei artificiale.

Windows 10: Functia in PREMIERA pe Calculatoare

Windows 10 va analiza modul in care ne folosim calculatoarele inainte de a impune o repornire a acestora pentru a instala actualizarile pe care le-a descarcat in prealabil pentru aplicare in sistemul de operare. Cei de la Microsoft spun ca inteligenta artificiala va sti daca am parasit calculatorul pentru a bea o cafea, si ne intoarcem rapid, sau l-am parasit de tot si e momentul ca Windows 10 sa aplice actualizarea pe care o are disponibila, dar fara a ne afecta.

“We heard you, and to alleviate this pain, if you have an update pending we’ve updated our reboot logic to use a new system that is more adaptive and proactive. We will not only check if you are currently using your device before we restart, but we will also try to predict if you had just left the device to grab a cup of coffee and return shortly after.”

Windows 10 are aceasta functie in proces de testare de ceva timp cu angajatii companiei, deci teoretic ar trebui sa fie suficient de bine pregatita pentru a fi oferita pentru sutele de milioane de utilizatori din lumea intreaga. Windows 10 are aceasta noua functie disponibila si in cadrul celei mai recente actualizari beta pentru cei care fac parte din programul de testare, deci vor mai fi facute in continuare modificari care sa mai rezolve eventualele probleme existente.