Samsung GALAXY S9: Noi Reclame isi BAT JOC de iPhone X

Samsung GALAXY S9 este prezentat astazi in noi reclame care ironizeaza iPhone X si functiile care lipsesc din telefonul Apple, impreuna cu decupajul ecranului.

Samsung GALAXY S9 Reclame BAT JOC iPhone X

Samsung GALAXY S9 este promovat de catre compania Samsung intr-o serie de noi reclame in care iPhone X redevine bataia de joc a coreenilor, asa cum s-a intamplat si cu reclamele de saptamana trecuta. In prima reclama de mai jos vedem cum Samsung isi bate joc de iPhone X si de decupajul din ecran, iar aici nu pot decat sa fiu de acord pentru ca Samsung GALAXY S9 ofera o experienta de utilizare mult mai buna in lipsa taieturii din ecran.

https://www.youtube.com/watch?v=FPhetlu3f2g

Samsung GALAXY S9 permite si vizualizarea clipurilor video pe toata portiunea ecranului, daca aplicatiile ofera suport pentru asta, ceva ce la iPhone X nu avem cum sa vedem pentru ca decupajul strica totul. A doua reclama ironizeaza faptul ca iPhone X nu are suport pentru carduri microSD, ceva ce Samsung GALAXY S9 si restul telefoanelor celor de la Samsung ofera inca de la inceputul vanzarii lor, dar Apple nu va oferi vreodata pentru clienti.

Samsung GALAXY S9: Noi Reclame isi BAT JOC de iPhone X

https://www.youtube.com/watch?v=QyDo4wmQ0HQ

Samsung GALAXY S9 este prezentat in a treia reclama ca fiind superior iPhone X deoarece este capabil sa deschida doua aplicatii in acelasi ecran, ceva ce Apple nu a dorit sa permita pentru telefonul sau. Aici vorbim despre incapatanarea Apple de a nu oferi aceasta functionalitate in iPhone X, deoarece in iPad ea exista, iar din moment ce Samsung GALAXY S9 are functia pe un ecran de 5.8 inch, iPhone X ar fi putut sa o ofere deasemenea.

https://www.youtube.com/watch?v=h3RwxpahHo0

Samsung GALAXY S9, in ciuda tuturor acetor functii, nu a reusit sa genereze vanzarile asteptate de catre compania Samsung, telefonul fiind mai mult o dezamagire, si avand vanzari cu mult inferioare celor ale iPhone X. Samsung GALAXY S9 are multe functii care ar fi extrem de utile in iPhone X, inclusiv alte modele de telefoane ale iPhone, insa din pacate in Cupertino nu se gandeste nimeni sa ofere functii care sa fie intr-adevar utile pentru clienti.