Facebook: CATI Oameni Folosesc WhatsApp, Instagram si Messenger

Facebook a dezvaluit astazi cati oameni folosesc WhatsApp, Instagram, si Messenger, aceasta fiind prima oara cand asemenea date au fost dezvaluite.

Facebook Oameni Folosesc WhatsApp Instagram Messenger

Facebook a facut o serie de anunturi foarte ingrijoratoare in cursul zilei de miercuri, investitorii panicandu-se si incepand s avanda actiuni in masa, insa printre ele se numara si un anunt despre WhatsApp, Instagram si Messenger, plus celelalte aplicatii. Mai exact, cei de la Facebook au anuntat in mod oficial faptul ca 2.5 miliarde de persoane au folosit cel putin una dintre aplicatiile companiei, inclusiv WhatsApp, Instagram si Messenger, cele mai populare dintre ele.

Facebook, WhatsApp, Instagram si Messenger sunt aplicatiile cu cele mai multi utilizatori, insa spre deosebire de raportarile anterioare, acum compania vorbeste efectiv despre oameni, nu despre conturi. Luate separat, Facebook, WhatsApp, Instagram si Messenger au aproape 6 miliarde de conturi active lunar, insa numarand efectiv oamenii care folosesc aplicatiile, cifra este de 2.5 miliarde de persoane, adica putin sub o treime din populatia globului pamantesc.

Facebook: CATI Oameni Folosesc WhatsApp, Instagram si Messenger

Facebook Oameni Folosesc WhatsApp Instagram Messenger 1

Facebook, WhatsApp, Instagram si Messenger polarizeaza atentia a 2.5 miliarde de oameni in contextul in care compania a trecut printr-un scandal foarte serios privind protectia datelor utilizatorilor. In ciuda acestui lucru, cei de la Facebook, ofera pentru prima oara aceste statistici, extrem de importante, care ne spun ca succesul platformelor ca WhatsApp, Instagram si Messenger nu trebuie vazut doar prin prisma cifrelor reci privind numarul de utilizatori activi lunar, sau zilnic, ci prin datele de utilizare totala.

Facebook confirma practic faptul ca din cele 2.3 miliarde de persoane ale retelei de socializare, o buna parte folosesc WhatsApp, Instagram si Messenger, iar separat de ele exista si alte persoane care n-au cont in reteaua de socializare, dar folosesc alte servicii. Aceste date sunt extrem de importante si arata ca Facebook a reusit sa transfere catre WhatsApp, Instagram si Messenger o buna parte dintre utilizatorii retelei de socializare, iar acest lucru va continua in urmatorii ani, pe masura ce Facebook va dori sa genereze profit mai mare.