Google Maps: Noua Functie MAJORA pentru Navigare Ghidata

Google Maps a lansat in cursul zilelor trecute o noua functie majora pentru sistemul de navigare ghidata, compania americana testand-o de aproape 1 an.

Google Maps Functie MAJORA Navigare

Google Maps a testat pentru aproape un an o noua functie importanta pentru sistemul de navigare ghidata, iar in cursul zilelor trecute a anuntat in mod oficial lansarea sa pentru utilizatorii care o asteptau. Mai exact, cei de la Google au testat in India o noua functie pentru Google Maps care ofera posibilitatea de a vedea informatii pentru navigare ghidata folosind motociclete, motivul testarii acolo avand la baza faptul ca acesta este principalul mijloc de transport local.

Google Maps a avut cu succes testata noua functie in India de catre compania Google, asa ca in cadrul unei conferinte de presa organizata in Thailanda a anuntat ca o va oferi in mod public pentru cateva tari asiatice. Cele in care motocicletele reprezinta principalele mijloace de transport in comun vor avea primele optiunea de a obtine navigare ghidata prin Google Maps pentru aceste tipuri de mijloace de transport, iar functia va fi extinsa si in alte zone de pe glob.

Google Maps: Noua Functie MAJORA pentru Navigare Ghidata

Google Maps Functie MAJORA Navigare 1

Google Maps are in imaginea de mai sus prezentata functia de care se vor putea bucura peste 1 miliard de persoane incepand din perioada urmatoare, lansarea in China nefiind deocamdata anuntata, dar ea va ajunge cu siguranta si acolo. Cei de la Google spun ca aceasta functie a fost cea mai ceruta pentru Google Maps de catre utilizatorii din Asia, unde se folosesc extrem de mult motocicletele pentru transport, insa ea va fi oferita si in SUA, sau Europa.

Google Maps nu are in aceste regiuni ceruta cu atat de multa ardoare aceasta functie de catre utilizatorii care folosesc platforma, asa ca de aceea nu se grabeste compania Google sa o ofere deocamdata, dar o va oferi cu siguranta. E foarte posibil ca Google sa inceapa sa testeze aceasta noua functie pentru Google Maps si dincolo de Asia, asa ca daca o vedeti in aplicatie, stiti pentru ce exista acolo.