Google Street View Update aduce o Schimbare Importanta

Google Street View are parte de o schimbare importanta oferita de catre compania Google in cea mai recenta actualizare pentru aplicatia proprie.

 

Google Street View Update Schimbare Importanta

Google Street View pentru iPhone a fost actualizata in App Store in cursul ilei de ieri, compania Google oferind posibilitatea de a accesa mai usor sistemul sau cu imagini din diverse locatii de pe planeta.

Google Street View a fost actualizata pentru telefoanele iPhone astfel incat ea are acum implementat suport pentru telefoanele iPhone X ale companiei Apple, lansate in 2017. Suportul vine la cateva luni bune dupa ce iPhone X a fost lansat, insa separat de el Google Street View are imbunatatit sistemul de redare a imaginilor panoramice facute la 360 de grade.

  • Support for iPhone X
  • Improvements for rendering 360 panos

Aplicatia Google Street View este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul precedentSamsung GALAXY F: PRETUL URIAS si Noutatile Confirmate
Articolul următorOppo Find X: Problema MAJORA din cauza Ecranului MARE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.