Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Functia GROZAVA Crezuta IMPOSIBILA

Samsung GALAXY Note 9 are o functie grozava implementata de catre compania Samsung, desi foarte multa lume credea ca ea e imposibila de oferit pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 9 Functia GROZAVA IMPOSIBILA

Samsung GALAXY Note 9 are o noua functie grozava pe care nimeni nu o credea posibila, compania coreeana uimind printr-o schimbare foarte interesanta care va bucura extrem de multi utilizatori la nivel global. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat de catre compania Samsung cu functia care permite transformarea telefonului intr-un calculator, insa spre deosebire de Samsung GALAXY S9, nu va necesita folosirea unui Dex Pad, ci doar a unui cablu USB-C.

Samsung GALAXY Note 9 va permite conectarea la un monitor folosind doar un cablu USB-C si un adaptor display port, astfel ca nu va mai fi necesara folosirea acelui adaptor, care este si destul de scump. Samsung GALAXY Note 9 va permite deasemenea conectarea unui mouse si a unei tastaturi pentru a-i controla interfata desktop din Android, insa acestea vor trebui interconectate prin Bluetooth, nu prin conexiune fizica, deci aceasta este un dezavantaj.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Functia GROZAVA Crezuta IMPOSIBILA

Samsung GALAXY Note 9 nu va putea fi incarcat in timp ce este folosit ca si calculator, asa cum se intampla in cazul Samsung GALAXY S9, dar macar nu e nevoie de un accesoriu greu de carat cu tine tot timpul. Cei de la Samsung au avut probabil aceasta optiune tot timpul pentru telefoanele proprii, si e posibil ca unii clienti sa se fi plans din cauza Dex Pad, asa ca pentru Samsung GALAXY Note 9 s-a luat decizia de a renunta complet la acest accesoriu pentru telefoane.

“Samsung wants the new Galaxy Note 9, the use of the so-called Desktop eXperience mode (DeX) without the mandatory use of a DeX Station or a DeX Pad allow. By eliminating the need for docking, Samsung now allows the direct connection of a DisplayPort-enabled USB-C adapter or cable to connect to an external display.”

Samsung GALAXY Note 9 poate functiona fara Dex Pad pentru a permite transformarea sa intr-un calculator, insa asta nu inseamna ca nu va fi compatibil cu aceste accesorii pentru cei care vor dori sa le foloseasca. Cred ca, in final, Samsung GALAXY Note 9 va oferi doar o optiune mai simpla de a fi transformat intr-un calculator, pentru cei care doresc asta, far a-i mai obliga sa cheltuie o suma consistenta de bani pentru a beneficia de aceasta functionalitate.