iPhone 9 si iPhone X Plus: Asa vor ARATA Telefoanele

iPhone 9 si iPhone X Plus apar astazi in noi imagini care ne prezinta cum vor arata noile modele de telefoane pe care vrea sa le lanseze Apple pe piata.

iPhone 9 iPhone X Plus ARATA Telefoanele

iPhone 9 si iPhone X Plus apar astazi din nou sub forma unor machete care au menirea de a ne arata ceea ce intentioneaza compania Apple sa aduca pe piata in toamna acestui an, ele fiind create in baza unor schite preluate de la partenerii americanilor. iPhone 9 este un telefon care are un ecran cu diagonala de 6.1 inch si arata ca iPhone X, in timp ce iPhone X Plus are exact acelasi design, doar ca are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, dar si o camera duala.

iPhone 9 iPhone X Plus ARATA Telefoanele 1

iPhone 9 este gandit de catre compania Apple ca un model care are ecran mai mare decat iPhone X, si viitorul iPhone X 2018, insa va avea structura din aluminiu, nu din otel inoxidabil, si va fi lansat cu o singura camer,a in loc de doua. iPhone 9 va avea deasemenea un ecran LCD Full Active, in loc de OLED, nu va avea 3D Touch, dar va avea Face ID si incarcare wireless, plus viitorul chip A12, care va fi folosit in intreaga serie din 2018.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Asa vor ARATA Telefoanele

iPhone 9 iPhone X Plus ARATA Telefoanele 2

iPhone X Plus este un telefon care va face parte din categoria premium, adica nu doar ca va avea cel mai mare ecran implementat intr-un iPhone, ci va avea structura din otel inoxidabil, camera duala, dar si ecran OLED. Acesta va fi, practic, un iPhone X 2018, dar cu ecran mai mare, compania Apple putand oferi deasemenea 4 GB de memorie RAM in acest model spre deosebire de 3 GB RAM, cat va oferi in iPhone 9 si iPhone X 2018 anul acesta.

iPhone 9 iPhone X Plus ARATA Telefoanele 3

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi lansate in toamna acestui an pe piata impreuna cu iPhone X 2018, toate cele trei modele de telefoane urmand a fi anuntate undeva prin septembrie de catre compania Apple. Din pacate, iPhone 9 urmeaza sa fie lansat ceva mai tarziu de septembrie de catre cei de la Apple, iar asta din cauza unor probleme de productie cu ecranul, deci acest model ar putea fi vandut din noiembrie, iar iPhone X 2018 si iPhone X Plus din septembrie.

iPhone 9 iPhone X Plus ARATA Telefoanele 4

19 COMENTARII

  1. Minim 5 ani Iulian, trebuie sa te obisnuiesti cu acelasi design in timp ce altii vor veni cu inovatii uimitoare. Apple stie ca turma nu o sa zica nimic dar totusi cred ca in aceasta toamna vor vedea ce inseamna fail adevarat. Presimt ca va fi cel mai slab an in materie de vanzari din istoria apple. Sunt prea urate si prea plictisitoare pentru a avea succes si se vor pierde in multitudinea de telefoane cu android care au bretonel.

  2. Sa nu exageram meseriasule, cine este obisnuit ios cumpara apple cine este obisnuit android cumpara android. Am incercat sa trec dupa 11 ani de ios pe android si am rezistat o zi.

  3. Treaba asta cu 4gb ram doar pe xplus este mega mega infecta , chiar ma deranjeaza ca nu baga in toate fomistii. 🙁

  4. Voi vedea si eu odata cu aparitia S10. Deocamdata raman cu 8 plus. Note m a dezamagit total iar pana la S10 nu se mai lanseaza nimic interesant.

  5. Urat atunci meseriașule. Sper sa nu fie precum spui tu. Rămân la “bătrânul” iPhone 8 pana una alta și o sa trec la altceva fără notch in viitor dacă toate telefoanele Apple or sa vina cu acel notch.

  6. Am un singur joc in telefon cu care mai pierd timpul cand ma plictisesc. Daca primesc vreun email si ies din joc sa l citesc maxim 10 secunde cand ma intorc la joc e deja inchis si o ia de la capat. Jenant rau bionicul asta de tot kktul.

  7. vreau să vă întreb pentru cei ce aveți iPhone X. Dacă acel buton ce îți permite să pui telefonul pe silențios la voi are un mic joc în carcasă. Adică cele de volum și cel de blocare ecran stau fixe. Iar cel de silențios face un mic zgomot. Înțelegeți voi la ce mă refer. la iPhone șapte când am avut nu se întâmpla acest lucru. Se mișcă așa un pic. Cred că m-am făcut înțeles