iPhone 9: Noul Ecran UIMITOR fata de iPhone X

iPhone 9 va avea un nou ecran uimitor implementat de catre compania LG, acesta fiind prezentat ca superior celui integrat in iPhone X de catre Apple.

iPhone 9 Ecran UIMITOR iPhone X 352154

iPhone 9 va fi un telefon impresionant, compania Apple pregatind o multitudine de schimbari pentru el in ideea de a le oferi utilizatorilor motive reale de a-l cumpara dupa ce va fi lansat pe piata. In aceasta idee, pentru iPhone 9 compania Apple pregateste un nou ecran LCD Full Active cu diagonala de 6.1 inch, acesta fiind fabricat de catre cei de la Japan Pixels, si va oferi o experienta de utilizare complet diferita fata de cea a seriei iPhone 8 in acest moment.

iPhone 9 va avea un acest nou ecraul Full Active LCD o tehnologie numita Japan Pixel Eyes, aceasta fiind combinata cu un senzor special care permite integrarea de margini de doar 0.5 mm fata de panoul frontal. iPhone X are margini de 1mm intre ecran si panoul frontal, in timp ce iPhone 9 va avea margini injumatatite, deci Apple va reusi sa faca telefonul si mai impresionant in comparatie cu cel pe care-l vinde acum, desi va fi cu mult mai ieftin.

iPhone 9: Noul Ecran UIMITOR fata de iPhone X

iPhone 9 a fost prezentat pana acum ca avand margini mai groase decat iPhone X pentru ecran, insa daca informatiile de astazi sunt adevarate, atunci Apple are, de fapt, o surpriza extrem de placuta pregatita pentru clientii din intreaga lume. Diveze zvonuri anterioare au sugerat faptul ca iPhone 9 va avea un ecran LCD Full Active, insa integrarea sa vine si cu o problema majora in ceea ce priveste productia, dar si despre asta am tot auzit pana in prezent.

“The next iPhone 6.1 LCD model adopts the “FULL ACTIVE” display which has a four-sided narrow frame, and the 3rd generation “Japan Pixel Eyes” touch sensor system of Japan Display. However, very high precision production is required. When mass production started in July, we are faced with a difficult situation of 1% complete rate, and the parties concerned expected that it would be shipped by November 2018 at the earliest.”

iPhone 9 ar urma sa aiba lansarea amanata pana undeva prin noiembrie, din cauza problemelor de productie ale ecranelor LCD Full Active, problema fiind una similara cu cea intalnita in 2017 cu telefoanele iPhone X. Desi cei de la Apple au incercat in 2018 sa evite aceleasi probleme ca in 2017, au reusit sa faca asta doar pentru iPhone X 2018 si iPhone X Plus, dar pentru iPhone 9 se pare ca nu s-a gasit vreo solutie pentru a avea o lansare fara probleme.