Google Pixel 3 XL: Noi IMAGINI cu o UNITATE REALA

Google Pixel 3 XL apare astazi in noi imagini care ne prezinta o unitate reala si pornita, compania Google scapand un prototip pe internet inaintea lansarii.

Google Pixel 3 XL Imagini UNITATE REALA

Google Pixel 3 XL este pregatit in momentul de fata pentru lansare globala de catre compania Google, iar astazi avem ocazia de a vedea noi imagini cu o unitate reala inainte ca telefonul sa fie prezentat oficial. Seria Google Pixel 3 a fost prezentata intr-o seried e imagini acum cateva saptamani, cei care testeaza telefoanele companiei Google dezvaluindu-le pentru lumea intreaga, iar acum avem ocazia de a vedea din nou Google Pixel 3 XL inainte de lansare.

Google Pixel 3 XL este prezentat astazi in versiunea alba pe care foarte multi dintre clienti o asteapta de la compania Google, telefonul din imagini fiind foarte similar cu cele pe care le-am vazut acum cateva saptamani. Google Pixel 3 XL din imagini nu poate fi pornit din cauza faptului ca a fost blocat de la distanta de catre compania Google, fisierele sistemului de operare fiind sterse, asa ca nu pot fi analizate prea multe dintre noutatile pe care urmeaza sa le aduca.

Google Pixel 3 XL Imagini UNITATE REALA 1

Google Pixel 3 XL: Noi IMAGINI cu o UNITATE REALA

Google Pixel 3 XL urmeaza sa arate mult mai bine decat modelul anterior, cel putin in ceea ce priveste carcasa, care va ave ao singura culoare, si urmeaza sa fie fabricata dintr-un singur material de catre cei de la Google. Desigur ca Google Pixel 3 XL va avea un decupaj in ecran, exact precum iPhone X, cei de la Google dorind sa creasca dimensiunea ecranului la 6.1 inch, adica exact ceea ce va oferi iPhone 9, cea mai recenta versiune a Android urmand a fi oferita deasemenea.

Google Pixel 3 XL Imagini UNITATE REALA 2

Google Pixel 3 XL urmeaza sa functioneze in baza unui chip Snapdragon 845 oferit de catre cei de la Qualcomm, probabil 6 GB de memorie RAM urmand a fi deasemenea integrati de catre compania Google. Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Google, impreuna cu Google Pixel 3, luna octombrie fiind cea zvonita pentru aducerea celor doua modele de telefoane mobile pe piata de catre americani.