Google: Produsul EXCLUSIV Pregatit de LANSARE

Google are un produs exclusiv pregatit in momentul de fata pentru lansare pe piata, existenta acestuia fiind confirmata oficial chiar de compania americana.

Google Produsul EXCLUSIV LANSARE 352199

Google pregateste lansarea unui produs exclusiv in perioada urmatoare, compania americana dorind sa le ofere clientilor din lumea intreaga ceva ce pana acum nu a fost disponibil pentru produsele sale. Mai exact, cei de la Google vor sa lanseze pe piata un produs care sa functioneze exclusiv cu Google Pixel 3, acesta urmand a avea denumirea Pixel Stand, si urmand a permite incarcarea telefoanelor, insa chiar si mai mult decat atat.

Google a dezvaluit existenta acestui Pixel Stand in cea mai recenta versiune a aplicatiei sale principale pentru platforma Android, deci informatiile vin in mod direct si oficial de la producator, asa cum s-a mai intamplat in trecut. Acest Pixel Stand a fost descoperit pentru prima oara intr-una dintre versiunile beta ale Android P lansate de catre compania Google, insa acum exista si confirmarea oficiala a denumirii sale chiar dintr-o aplicatie lansata de catre ea.

Google: Produsul EXCLUSIV Pregatit de LANSARE

Google va lansa acest stand pentru a permite incarcarea Google Pixel 3, insa desigur ca functionalitatea nu va fi limitata doar la atat, deoarece inclusiv integrare cu Google Assistant este pregatita de catre companie. Mai exact, utilizatorii vor putea folosi Pixel Stand pentru a obtine sugestii personalizate, pentru a afla raspunsuri la intrebari, dar si pentru a folosi alte functii ale Google Pixel 3 si ale asistentului Google Assistant, cel putin asta se stie din aplicatia Google.

“Google stopped including wireless charging support on their devices with the Google Nexus 5X and Google Nexus 6P, but there are hints that the upcoming Google Pixel 3 may support a wireless charging dock. The latest beta version of the Google App, version 8.14, is now rolling out and references a mysterious new product called the “Pixel Stand.””

Google stie ca foarte multi dintre oamenii care vor cumpara Google Pixel 3 vor dori sa aiba si un stand special care sa le permita sa-si incarce si sa-si foloseasca telefoanele atunci cand stau la calculator. In aceasta idee, ideea celor de la Google de a lansa Pixel Stand pentru Google Pixel 3 este una foarte buna, imitand practic produsele lansate de catre alti producatori de smartphone-uri, iar acum ramane doar de vazut cat ar urma sa coste acest noi produs.