iOS 12 Beta 5: Noul Produs Apple Dezvaluit

iOS 12 beta 5 a fost lansat de catre compania Apple in aceasta seara, iar un nou produs a fost dezvaluit de catre fisierele sale de sistem.

iOS 12 Beta 5 Produs Apple Dezvaluit

iOS 12 beta 5 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar in interiorul fisierelor de sistem au fost descoperite informatii despre un nou produs. Vorbim despre noua carcasa pentru castile AirPods, pe care compania Apple o are in dezvoltare inca dinainte de a anunta AirPower, ea fiind programata pentru a fi lansata cu acest accesoriu.

iOS 12 beta 5 ne arata, in imaginea de mai jos, noua carcasa pentru castile AirPods care are un LED in exterior pentru a anunta utilizatorii daca exista energie in bateria sa interna. Mai exact, LED-ul va afisa doua culori pentru a le spune utilizatorilor AirPods daca bateria interna a carcasei are nevoie de incarcare, este in curs de incarcare, sau este suficient incarcata.

iOS 12 Beta 5: Noul Produs Apple Dezvaluit

iOS 12 Beta 5 Produs Apple Dezvaluit 1

iOS 12 beta 5 confirma faptul ca LED-ul noii carcase pentru AirPods va afisa o culoare rosiatica in momentul in care energia din bateria sa interna este la un nivel scazut, sau se incarca. Pe de alta parte, culoarea verde va fi redata de catre LED-ul carcasei AirPods cand bateria este suficient incarcata, utilizatorii stiind ca o pot lua de la incarcat, si ca o pot folosi.

iOS 12 beta 5 nu este prima versiune a iOS care confirma aceasta noua carcasa pentru AirPods, ea urmand a fi vanduta si separat de catre compania Apple pentru clienti. Avand in vedere ca AirPower nu a fost deocamdata lansat de catre compania Apple, e greu de spus cand urmeaza sa fie lansata si aceasta noua carcasa pentru AirPods, asa ca ramane sa vedem ce va anunta Apple.

7 COMENTARII

  1. Așa e și acum, nu e ceva nou. De exemplu, eu am nivel de 16% baterie și ledul indicator este roșu, dacă se încarcă, este verde, deci, nimic nou.

  2. Mai băieți puneți mâna și scoateți ceva serios, cu leduri gen:) Roșu verde etc nu veti mai face bani! Am scos kkt de 1300€ pt un X care se încălzește ca dreq la încărcat, dacă folosești google Maps la fel se încălzește…. dar lasă ca nici cu Samsung sau huawei nu imi este Rușine, după părerea mea orice smartphone număr trebui sa sara de 400 MAX 500€ suntem 2019 ma ‘ledule’!