iOS 12 beta 5 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 5 a ffost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind pusa in distributie in aceasta seara.

iOS 12 beta 5

iOS 12 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare venind la aproape doua luni din momentul lansarii celei dintai. iOS 12 beta 5 este oferit e iPhone, iPad si iPod Touch de catre cei de la Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru utilizatorii obisnuiti.

iOS 12 beta 5 continua procesul de dezvoltare al acestui sistem de operare, compania Apple urmand a mai lansa destule pana prin septembrie, cand va avea loc lansarea versiunii finale. iOS 12 beta 5 nu are deocamdata publicata si lista oficiala de schimbari de catre compania Apple, insa cu siguranta vorbim despre rezolvari de probleme si imbunatatiri ale performantelor.

iOS 12 beta 5 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 5 vine dupa ce beta 4 s-a dovedit a fi o versiune buna a sistemului de operare iOS, fara prea multe probleme, cu autonomie decenta, dar si cu performante destul de bune. iOS 12 beta 5 ar trebui sa continue procesul de rezolvare a problemelor ramase din prima, a doua si a treia versiune beta pentru iPhone si iPad, functii noi nefiind asteptate in momentul de fata.

iOS 12 beta 5 poate fi instalat doar de catre cei care au un profil de dezvoltator instalat in iPhone si iPad, nu si de catre cei care au intrat in programul public beta pentru iOS. watchOS 5 beta 5 si tvOS 12 beta 5 au fost deasemenea lansate de catre Apple.