iPad Pro 2018: Prima DOVADA a Schimbarilor RADICALE

iPad Pro 2018 va fi lansata de catre compania Apple impreuna cu o serie de schimbari radicale, iar astazi a aparut si o prima dovada care sa sustina existenta lor.

iPad Pro 2018 DOVADA Schimbari RADICALE

iPad Pro 2018 a avut o serie de noutati importante anuntate in weekend de catre surse apropiate de catre compania Apple, iar astazi avem si o confirmare pentru una dintre ele. In weekend ni s-a spus ca Smart Connector-ul din iPad Pro 2018 va fi mutat de catre compania Apple din partea laterala a carcasei chiar deasupra conectorului Lightning actual.

iPad Pro 2018 ar urma practic sa poata fi folosita cu Smart Keyboard doar in formatul portret, deci utilizarea sa in format landscape cu acest accesoriu ar deveni imposibila, din pacate. Imaginea de mai jos este preluata dintr-o schita care ar fi a iPad Pro 2018, ea fiind trimisa unuia dintre partenerii care urmeaza sa produca unele componente pentru noua tableta.

iPad Pro 2018: Prima DOVADA a Schimbarilor RADICALE

iPad Pro 2018 DOVADA Schimbari RADICALE 1

iPad Pro 2018 cu acest conector nou si obligativitatea de a fi folosita doar in modul portret impreuna cu Smart Keyboard ar fi o problema majora pentru multi dintre clientii Apple. Compania Apple promoveaza iPad Pro 2018 ca o inlocuitoare pentru calculatoare, insa fara optiunea de a o folosi in format landscape cu o tastatura, argumentele care sa sustina aceasta promovare dispar.

iPad Pro 2018 ar urma sa fie mult mai mica decat modelul actual, atat in versiunea cu ecran de 10.5 inch, cat si in versiunea cu ecran de 12.9 inch, Apple facand schimbari mari. Daca toate acestea vor fi asa cum ne anunta zvonurile despre iPad Pro 2018 aparute pana acum, sau nu, ramane de vazut, insa e destul de clar ca schimbari mari sunt pregatite.