Windows 10: Schimbare IMPORTANTA Pentru Start Menu

Windows 10 are in plin proces de dezvoltare o schimbare importanta pentru Start Menu, compania Microsoft dorind sa le ofere clientilor o experienta mai buna.

Windows 10 Schimbare IMPORTANTA Start Menu

Windows 10 are in momentul de fata in plin proces de testare o serie de schimbari importante pe care compania Microsoft vrea sa le implementeze pentru utilizatorii sai in viitoarea actualizare din toamna. Printre toate noutatile pregatite de catre cei din Redmond se numara si una pentru Start Menu, Windows 10 urmand a oferi o experienta imbunatatita pentru a folosi acest sistem care ofera acces la o gama variata de functii si aplicatii din calculatoare.

Windows 10 are in imaginea de mai jos prezentata schimbarea pentru Start Menu pe care cei de la Microsoft o au in proces de testare, iar asa va puteti face o idee cu privire la noutatile ce urmeaza sa fie oferite. Mai exact, in noul Start Menu, Windows 10 va permite afisarea optiunilor meniurilor secundare prin simpla miscare a cursorului mouse-ului peste acestea, fara a mai face click pe ele in momentul in care dorim sa vedem informatiile care sunt disponibile acolo.

Windows 10: Schimbare IMPORTANTA Pentru Start Menu

Windows 10 Schimbare IMPORTANTA Start Menu 1

Windows 10 va avea un Start Menu mult mai usor de utilizat multumita acestei schimbari pe care cei de la Microsoft o testeaza in momentul de fata, fiind eliminati astfel pasii necesari pentru a accesa fiecare sectiune in parte. Cei de la Microsoft s-au gandit, cel mai probabil, ca utilizatorii Windows 10 vor sa poata folosi mult mai usor sistemul de operare pentru calculatoare, iar acest Start Menu imbunatatit va aduce cu siguranta o experienta mai buna de folosire.

Windows 10 are aceasta schimbare importanta testata de catre cei de la Microsoft cu doar unii dintre cei care au instalat versiunea beta a sistemului de operare pentru a-i verifica noutatile inainte de a fi oferite. Chiar daca Windows 10 contine aceasta schimbare in versiunea actuala, nimeni nu stie sigur daca ea va fi oferita si in versiunea finala a sistemului de operare pe care Microsoft intentioneaza sa o lanseze undeva prin aceasta toamna.