Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Asa vei Folosi Noua Functie MAJORA

Samsung GALAXY S10 are confirmata in mod oficial o noua functie de catre Samsung, coreenii prezentand si modul in care ea urmeaza sa fie folosita de clienti.

Samsung GALAXY S10 Folosi Functie MAJORA

Samsung GALAXY S10 va avea o noua functie importanta implementata de catre compania Samsung in premiera pentru smartphone-uri, iar ea a fost detaliata pentru intreaga lume chiar de catre coreeni. Vorbesc despre nou cititor de amprente integrat in ecranul Samsung GALAXY S10, premiera constand in faptul ca acesta va fi primul bazat pe unde ultrasonice, iar intr-un brevet de inventie inregistrat coreenilor se explica si modul in care urmeaza sa fie folosit.

Samsung GALAXY S10 are prezentata in imaginea de mai jos modalitatea de functionare pentru citirea amprentei folosind acest cititor aultrasonic, acea portiune din ecran putand fi atinsa pentru deblocare. Practic, spre deosebire de telefoanele actuale, Samsung GALAXY S10 va permite scanarea amprentei intr-o zona mai mare din ecran, nu doar intr-un singur punct, iar acesta este unul dintre marile beneficii ale tehnologiei ultrasnonice, separat de folosirea sub apa.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Asa vei Folosi Noua Functie MAJORA

Samsung GALAXY S10 Folosi Functie MAJORA 1

Samsung GALAXY S10 are deasemenea confirmat in acest brevet de inventie si faptul ca acest cititor de amprente poate fi integrat si intr-o laterala a carcasei, un model cu o asemenea implementare fiind zvonit pentru lansare. Doua dintre modelele Samsung GALAXY S10 din acest an vor avea un cititor de amprente integrat in ecran, iar al treilea urmeaza sa-l aiba integrat intr-o margine laterala a carcasei, asa ca va fi foarte interesant de vazut cum va functiona totul in final.

Samsung GALAXY S10 nu va mai avea un cititor de amprente in carcasa, insa cei de la Samsung nu vor renunta si la iris scanner, acesta urmand a face in continuare parte din viitorul telefon al coreenilor. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial undeva prin luna februarie a anului viitor, insa lansarea noului model de telefon urmeaza sa aiba loc prin martie, cam asa cum s-a intamplat si cu seria lansata anul acesta de catre cei de la Samsung pentru clienti.