Huawei: Anuntul care ar trebui sa SPERIE Samsung

Huawei a facut un anunt extrem de important in cursul noptii trecute, iar cei de la Samsung ar trebui sa fie foarte ingrijorati de planurile companiei chinezesti.

Huawei Anuntul SPERIE Samsung

Huawei a avut parte de o saptamana foarte buna, compania chinezeasca fiind declarata drept al doilea cel mai mare vanzator de smartphone-uri la nivel global in T2 2018, reusind sa intreaca Apple. Huawei a fost declarata si cel mai bun vanzator de telefoane cu decupaj in ecran, intrecand si aici Apple, iar acum chinezii devin increzatori si ambitiosi, declarand ca urmatoarea lor tinta este nimeni alta decat compania Samsung, dar asta era de asteptat.

Huawei a anuntat ca vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global pana la sfarsitul anului 2019, un obiectiv extrem de ambitios din moment ce in 2018 abia va reusi sa atinga 200 de milioane de vanzari pe piata smartphone. Samsung vinde de cativa ani peste 320 de milioane de smartphone-uri anual, asa ca ambitiile celor de la Huawei sunt fara vreo sustinere reala, insa atacarea Samsung e singura cale logica pentru chinezi.

Huawei: Anuntul care ar trebui sa SPERIE Samsung

Huawei Anuntul SPERIE Samsung 1

Huawei si-a crescut cu aproximativ 30% vanzarile de smartphone-uri in primele sase luni din 2018, insa pentru a depasi Samsung trebuie sa-si creasca vanzarile cu peste 50% in anul 2019, lucru destul de greu de realizat. Cheia succesului pentru Huawei ar fi SUA, o piata in care producatorul nu este in momentul de fata prezent din cauza autoritatilor, insa daca va gasi o cale de a le convinge ca produsele sale sunt sigure, atunci are sanse de a-si indeplini obiectivul.

“Huawei, which just edged past Apple Inc. to become the world’s second-largest smartphone maker, wants to be top of the heap before the end of 2019. Consumer division chief Richard Yu on Friday said he wants Huawei to be No. 1 in smartphones by the fourth quarter of next year, with a market share of more than 20 percent — despite acknowledging its virtual absence in a pivotal U.S. market.”

Huawei are nevoie si de o strategie de succes in concurenta cu restul producatorilor chinezi, iar asta pentru ca desi este lider pe piata smartphone de acolo, asta nu inseamna ca lucrurile vor ramane asa si in 2019. Huawei inca mai are mult de munca pentru a termina anul 2018 in fata celor de la Apple in topul vanzarilor de smartphone-uri, asa ca va fi interesant de vazut cat succes vor avea, in final, chinezii pentru a depasi Samsung in vanzari.

8 COMENTARII

  1. Noile iphone se vor vinde mult mai prost ca iphone X pt ca sunt telefoane cu design vechi si lumea s a plictisit. Cei cu iphoneX nu vor face upgrate iar cei cu 8,8 plus nu vor cumpara hidosenia. Huawei poate da lovitura cu mate 20 si mate 20 pro daca isi vor baga mintile in cap si nu vor strica design ul punand un ecran cu bretonel. Huawei are sansa vietii toamna asta pentru ca apple nu poate fi luata in conaiderare cu vechiturile pe care le vor prezenta.

  2. Stai sa vedem vânzările Septembrie-Decembrie la Huawei și Apple. Apple va urca in perioada asta,pe când Huawei…
    Iar Samsung cu Note 8 Tetris Edition nu o sa conteze prea mult in ecuația asta iar seria S9 nici atât,toți așteaptă noul S10 ce se presupune a fi cu mult peste S9.

  3. Noile iphone se vor vinde mult mai prost ca iphone X pt ca sunt telefoane cu design vechi si lumea s a plictisit. Cei cu iphoneX nu vor face upgrate iar cei cu 8,8 plus nu vor cumpara hidosenia. Huawei poate da lovitura cu mate 20 si mate 20 pro daca isi vor baga mintile in cap si nu vor strica design ul punand un ecran cu bretonel. Huawei are sansa vietii toamna asta pentru ca apple nu poate fi luata in conaiderare cu vechiturile pe care le vor prezenta.

  4. Doar Srb și Mama Omida mai aveau harul previziunilor. Acum văd că și tu ai picat în patima asta.

    PS: parcă tu erai pasionat de idevice și îmi făceai morală că îmi pierd vremea pe “comunitatea românilor pasionați de idevice”

    Ia uite ce comentarii ai scris la articolul https://www.idevice.ro/2018/08/03/samsung-galaxy-note-7-sters-istoria-samsung/

    “Cam da. De fiecare data Samsung e cel mai bun iar Apple e cel mai rău,nu ti-ai dat încă seama?
    Eu nu înțeleg de ce sa tot intri pe pagina “comunității romanilor pasionați de idevices” tu fiind un hater convins a tot ceea ce înseamnă Apple.
    Ma vezi pe mine intrând pe in fiecare zi și sa arunc cu pietre in Samsung și sa ridic in slavi Apple? O consider o pierdere imensa de timp(time is money),timp pe care îl pot petrece intr-un mod mult mai plăcut cu familia sau făcând orice altceva. Și acolo sunt articole despre Apple,cum e și normal(ca și pe idevice.ro despre Samsung)fiind un site de tehnologie,dar nu ma interseaza Samsung,deci nu intru. Am dat din greșeala de el căutând ceva informații,dar n-am citit nici măcar un articol,darămite sa mai și comentez.”

    Yeah, sure …

  5. Dacă ma crezi bine,dacă nu,nu. Eu sunt cu conștiința împăcată ca nu am citit nici un articol și am spus adevarul. Da,am deschis pagina și m-am uitat la titlurile articolelor și…cam atât!
    Nu sunt curios sa citesc cum ii pupa in dos in toate articolele pe Samsung(titlul paginii cred ca spune tot).
    Dar cum ti-am zis,ai dreptul sa crezi ce vrei.
    P.S. In articol este vorba de vânzările lui Huawei și previziunile despre acestea.
    Eu mi-am exprimat parerea mea despre asta(deci nu sunt off-topic) strict la subiect!
    De ce sunt catalogat mama Omida?

  6. Nu zi hop pana nu sari gardul. iPhone 9 de 6.1 va fi ceva nou,la fel și X plus de 6.5. 6S și 7 avea același design cu 6 și s-au vândut destul de bine,frumusețea e in ochii privitorului ca sa zic așa. Eu am 2 colegi care de abia așteaptă sa treacă de pe X la X plus. La X plus voi face și eu trecerea. Cei cu 8/8+ nu,dar cei cu 7/7+ vor fi mult care vor face trecerea la 9/X plus. Cred ca X 2018 va avea cele mai putine vânzări,dar s-ar putea sa ma înșel.
    In legătura cu Huawei îți dau perfecta dreptate,trebuie sa renunțe neaparat la bretonel!

  7. “Doar Srb și Mama Omida mai aveau harul previziunilor. Acum văd că și tu ai picat în patima asta.”
    Viorel Predatorul.

  8. Ești mama Omida pentru că estimezi tu ce vânzări va avea Samsung ??
    De ce mai citești articole despre Samsung?