Huawei MATE 20: Primele IMAGINI OFICIALE cu Noul Design

Huawei MATE 20 are parte de primele imagini oficiale cu noul design, acesta fiind dezvaluit de catre autoritatile de certificare a telefoanelor pentru lansare.

Huawei MATE 20 IMAGINI OFICIALE Design

Huawei MATE 20 are parte de prima dezvaluire a noului design, o serie de imagini oficiale cu versiunea Lite a telefonului fiind publicate de catre autoritatile chinezesti de la TENAA in cursul zilei de ieri. Huawei MATE 20 este o serie de telefoane care va fi lansata in cursul lunii octombrie, conform celor mai recente zvonuri, iar pana acum am aflat doar informatii putine privind telefoanele, ele urmand a fi lansate in trei versiuni, una Lite, una normala, si una  Pro.

Huawei MATE 20 este totusi dezvaluit in versiunea Lite in imaginile din acest articol, design-ul fiind modificat in comparatie cu ceea ce a fost lansat anul trecut de catre cei de la Huawei. Din pacate nu putem vedea daca ecranul acopera o portiune mai mare din panoul frontal al Huawei MATE 20, insa putem vedea ca in partea superioara exista o margine destul de groasa, insa in partea inferioara ar putea disparea cea care exista in actualele modele.

Huawei MATE 20 IMAGINI OFICIALE Design 1

Huawei MATE 20: Primele IMAGINI OFICIALE cu Noul Design

Huawei MATE 20, Lite, si Pro vor imparti acelasi design, asa ca imaginile din acest articol ne arata cam cum ar trebui sa fie design-ul pentru intreaga serie, asa ca va puteti face o idee in legatura cu asta. Partea interesanta este ca Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla in locul celei din aluminiu, camera si cititorul de amprente fiind inconjurate cu un material metalic, desi in versiunea standard si Pro acesta ar putea disparea complet.

Huawei MATE 20 IMAGINI OFICIALE Design 2

Huawei MATE 20 nu pare sa fie pregatit cu un design spectaculos, sau cel putin asta sugereaza imaginile publicate de catre cei de la TENAA, insa imaginile sunt destul de lipsite de detalii, pentru a nu dezvalui prea mult din telefon in avans. Toate cele trei telefoane din seria Huawei MATE 20 vor fi lansate dupa noile modele din 2018 ale iPhone, insa deocamdata nu se stie cat urmeaza sa ceara compania Huawei pentru telefoanele sale.

3 COMENTARII

  1. Nu stiu ce design spectaculos mai poti astepta de la un smartphone clasic (nu pliabil sau cu parti mobile). Sa le faca sub forma de disc?