Samsung GALAXY X FORTEAZA Apple sa Faca un iPhone REVOLUTIONAR

Samsung GALAXY X forteaza compania Apple sa faca un iPhone revolutionar, compania din Cupertino dezvaluindu-si intentiile intr-un nou brevet de inventie astazi.

Samsung GALAXY X Apple iPhone REVOLUTIONAR

Samsung GALAXY X este viitorul telefon cu adevarat inovator pe care compania Samsung il va lansa pe pietele globale chiar la inceputul anului viitor, foarte mult interes existand in jurul sau. Vorbim despre un smartphone care are un ecran pliabil, ceva ce pana acum nimeni nu a reusit sa implementeze cu succes intr-un telefon, iar Samsung GALAXY X pare sa forteze compania Apple sa dezvolte un model similar al iPhone pentru a nu ramane in urma cu inovatiile.

Samsung GALAXY X forteaza compania Apple sa continue dezvoltarea unui iPhone pliabil, iar astazi vedem noi imagini dintr-un brevet de inventie care ne arata care sunt planurile celor din Cupertino. In brevetul de inventie inregistrat recent celor de la Apple, cu numarul 20180217639, Apple descrie cum ar putea crea un ecran pliabil pentru iPhone, similar cu cel al Samsung GALAXY X, acesta putand fi indoit in multiple moduri, inclusiv ca o carte, sau in zig zag.

Samsung GALAXY X Apple iPhone REVOLUTIONAR 1

Samsung GALAXY X FORTEAZA Apple sa Faca un iPhone REVOLUTIONAR

Samsung GALAXY X va avea un ecran produs de catre Samsung, iar Apple ar putea folosi deasemenea coreenii pentru productie, insa spune ca poate crea un ecran ce poate fi protejat cu un material special pentru a nu se strica in cazul indoirilor multiple. Acest material ar urma sa sustina partea care se indoaie si pentru a nu se rupe in cazul folosirii intense, iar in cazul Samsung GALAXY X ar putea fi vorba despre ceva similar aplicat de catre Samsung.

Samsung GALAXY X Apple iPhone REVOLUTIONAR 2

“Embodiments described herein relate to techniques for forming flexible cover sheets. In particular, cover sheets may be formed to facilitate localized bending or flexing without producing unacceptable levels of internal stress. In some embodiments, the continuous layer of ceramic material may be treated to modify the stress state in the layer in order to facilitate folding of the layer. For example, the continuous layer of ceramic material may have a reduced stress condition at an intermediate configuration, between the folded configuration and the unfolded configuration of the electronic device.”

Samsung GALAXY X ar putea fi primul smartphone pliabil, iar cei de la Apple nu se prea grabesc sa intre pe aceasta piata pana cand nu vor avea un telefon care sa merite cu adevarat lansat si sa ofere o experienta foarte buna. Samsung GALAXY X ar putea fi precedat de produse de la Huawei si Xiaomi, compania Apple urmand a lansa un iPhone pliabil in urma tuturor acestor producatori, ea colaborand deocamdata cu LG pentru a testa prototipuri.

10 COMENTARII

  1. Eu sper ca in viitorul apropiat o firma sa scoată un telefon cu adevărat revoluționar. Nu contează firma atât timp cât Apple o sa fie obligată sa scoată și ea la rândul ei ceva cu adevărat nou și revoluționar.

  2. Nu ai remarcat? Apple nu se grăbește deocamdată ?? Ii lasă pe adevărații inovatori să se lovească de probleme după care vin și ei cu desene brevetate.
    Halal companie de trilion de dolari ..