Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, PRETUL UIMITOR de MARE

Samsung GALAXY X va avea un pret uimitor de mare, noul telefon pliabil avand confirmata suma neasteptata pe care cei de la Samsung o vor percepe pentru el.

Samsung GALAXY X PRETUL MARE

Samsung GALAXY X, sau Samsung GALAXY F dupa cum are denumirea sugerata mai recent, are parte de o noua dezvaluirea astazi direct din Coreea de Sud, pretul noului telefon pliabil fiind din nou anuntat ca o adevarata problema. Mai exact, o publicatie din Coreea de Sud sustine ca Samsung GALAXY X va avea un pret cu mult mai mare decat telefoanele concurente pe care companii precum Xiaomi, sau Huawei, le pregatesc pentru lansare.

Samsung GALAXY X va fi primul telefon pliabil al companiei Samsung, el urmand a avea un ecran OLED care se va indoi impreuna cu carcasa, acesta urmand a avea o diagonala de aproximativ 7 inch cand va fi deschis. La pliere ecranul Samsung GALAXY X va avea o diagonala de 4.5 inch, iar separat de el, in carcasa va exista un alt ecran care va afisa informatii pentru utilizatori, iar toata aceasta tehnologie va aduce un pret de vanzare foarte mare.

Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, PRETUL UIMITOR de MARE

Samsung GALAXY X PRETUL MARE 1

Samsung GALAXY X urmeaza sa coste de aproape 2 ori mai mult decat telefoanele rivale de la Xiaomi si Huawei, cei de la Samsung pregatind un pret de 1800 de dolari pentru clientii care vor dori sa il cumpere. Pretul este urias pentru un smartphone, chiar si Samsung GALAXY X, iar asta in conditiile in care mai toata lumea s-a speriat cand Apple a anutat iPhone X cu un pret de 1000 de dolari, asa ca va fi interesant de vazut ce evolutie va avea in vanzari.

“Samsung is taking exceptionally great care about the phone launch that has already been delayed several times. The firm also doesn’t want to hand over the ‘world’s first title’ to its Chinese rivals. Samsung foldable phone is estimated to be priced at about 2 million won (US$1,800), almost double the estimated 1 million won of a Chinese phone.”

Samsung GALAXY X este vazut ca fiind cel mai inovator smartphone pe care compania Samsung l-a lansat in ultimii ani, insa din pacate el va avea un pret care il va face inaccesibil pentru foarte multe persoane. Samsung GALAXY X ar trebui sa fie prezentat in cadrul CES 2019 de catre compania Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in luna ianuarie a anului viitor, asta daca nu cumva va mai fi amanat din diverse motive de catre Samsung.